Dagen efter kvällen före :)

Kanonkväll hade jag igår :) Först middag hosmig med 20 pers och massa god mat och gott dricka :)
Solen tittade ju fram rejält och man fick stämning i hela kroppen. Så vi drog vidare ner mot älven och vidare till Maja :)
Spelade lite brännboll vilket gick sådär och var senare hos Maja, hoppade studsmatta, dansa, skratta och snacka.
Drog till Isak ett tag för att senare dra tillbaka och mycket skratt.
skjuss hem vid 5 :) Gooood kväll :D Jag tackar och bockar till alla jag umgicks med :)
Bilder kommer när jag får dom haha :)

Vad gjorde ni andra allt mest ? :)

NU ska jag till Annas stuga och mysa med henne och Elin :) Imorgon är det jobb och SEX AND THE CITY premiär med Maria, Angelica och Rosanna :) Wiieho! :D

Solen i ögonen

Har precis varit och tagit en morgonprommenad, blev en riktigt lång än idag :) skönt i denna sol. Hade bara shorts och linne på mig och ändå så frös jag inte. Typiskt att jag ska och jobba på en timme menmen pengar är också gött :)
Imorgon är det midsommar och jag tittade på vädret igen och dom har faktiskt ändrat sig och enligt smhi så skulle det inte regna alls och solen skulle kika fram vid 18.00 så detta kan nog bli lyckat :)

Mitt hår, för att aldrig sluta tjata, har jag panik över. Det är verkligen borta det där långa. Såklart det var nött och äckligt men samtidigt så tänker jag på att jag bara hade behövt klippa bort 5-7 cm och gjort det snyggt på den längden. Vet att det inte lörns att dalta men jag har ångest på kvällarna. Men enligt Matilda, som har gjort samma sak för ett år sen, så tröstade hon mig med att hon också hade ångest men att det gick över efter ungefär en vecka då hade hon vant sig. Är väl mitt självförtroende som spökar. Måste ta tag idet, tycka om mig själv mera. :) det ska bli mitt mål under sommaren.
Påtal om mål så ska jag försöka prata med chefen snart om att fara ut och resa, vågar som inte ta tag i det där. Är rädd för att han ska säga att jag inte har kvar jobbet när jag kommer hem. Menmen, finns ingen återvändo för ut och resa ska vi, jag och Anna. Som vi har längtat :D :D :D

Glömmer som bort att skriva på bloggen då och då, är så mycket med jobbet och så så jag hinner inte.
Och nu måste jag äta frukost och duscha så jag inte kommer försent till jobbet. Ha de gött. HOJ!

Frisören

Där har jag varit idag och för, i princip första gången i mitt liv, gjort någonting riktigt drastiskt.. Klippte av ungefär 2,5 dm och har nu page. Jag har länge velat göra det och äntligen så har jag gjort det :) känns riktigt ovant men samtidigt bra. Det enda som känns jobbigt är väl att nu måste jag fixa frisyren men jag har ju velat ha en frisyr så jag ska inte gnälla :P
Måste bara iväg och köpa en rund borste.

Ikväll blir det att träffa Maria, Angelica, Rosanna och säkert någon fler :) mys i ursviken. Börjar nämligen jobba klockan 7 imorgon så blir nog inte allt för sen kväll, grymt skönt med en ledig dag. Har hunnit med mycket :)

Skulle dock till ungdomsmottagningen idag för att få nytt recept, tror ni inte att dom har stängt när jag väl hade tid att pallra mig dit. Kan nämligen inte få nytt recept via telefon utan jag måste dit för vikt, kolla blodtryck och sånna där säkerhetsgrejer.

Godmorgon!

Är faktiskt ledig idag, otroligt skönt med en långhelg :)  Jobbar dock hela nästa helg men förhoppningsvis kan jag nog få var ledig lördag så att midsommar blir en lång och härlig natt :)
Jag har faktiskt ställt väckarn idag så jag ska ta på mig lite kläder och gå en prommenad innan frukost, sägs tydligen vara väldigt bra, och sedan äta en grötfrukost :)
Ska förhoppningvis möta Rosanna för en fika senare på staden innan jag ska klippa mig. Påtal om klippa så kan jag inte bestämma mig hur jag ska klippa mig, får panik. Ska jag behålla håret ungefär som det är och klippa upp det lite eller ska jag klippa av det så jag får en form av page. Ungefär såhär


Kan verkligen inte bestämma mig och snart sitter jag där i stolen.  är bara så jobbigt om man inte trivs i det man klipper, är trots allt ens hår och typ en hel sommar.

Påtal om sommar så hoppas jag att den här kommer bli gudomlig tillsammans med vänner och bekanta :)

Fick veta en liten tråkig grej igår, iaf för mig, och det är att Angelica min absolut längsta (i tid) bästa kompis ska flytta till Gotland efter sommaren. Nog var det väntat men man vet aldrig säkert för än ordet är sagt så att säga haha. Vi har verkligen alltid varit kompisar känns det som. I alla fall så länge jag kan minnas att jag har varit med en kompis kontinueligt. Men sjukt roligt för henne att testa på någonting nytt :) Jag kommer bara att sakna henne så otroligt mycket tur att det finns telefoner och att jag faktiskt kan hälsa på henne. Bara sjukt långt bort :( huvva.
 NÄ nu ska jag slänga på mig gångskorna och he mig ut. Hare gött :) hoj!

Många minnen som förvandlas till aska


Då var jag tillbaka igen

Har råkat bli ett litet uppehåll i bloggen efter mycket fart och fläkt.
Har ju nämligen tagit studenten ( fy fan vad jag är bra ! ) och gått på balen (så sjukt underskattad tillställning, hade riktigt kul) och haft en SJUKT rolig studentvecka tillsammans med min underbara klass.

Också vill jag lägga in två bilder från studentkvällen

Om det inte syns så kan jag ju bara tilllägga att detta måste ha varit en av dom bästa veckorna i hela mitt liiiiiv <3

Bilder från balen kommer inom kort.

Jag vet inte om det bara är jag med hela livet ( känns iaf så ) har man längtat efter att få gå ut skolan och nu känns det så sjukt tomt. Allt jag vill är att möta mina kära klasskamrater till hösten igen. Jag vet inte om det är skolan direkt i sig som jag kommer att sakna utan det är mina underbara klasskompisar, stäminngen i klassen och alla klassfester och alllting som har med det att göra.
Jag vet att man säger att vi måste hålla kontakten men det blir tyvärr aldrig så. Kanske ett tag, men man träffar nya vänner, vissa flyttar och så står man där. Men som tur är så träffar man nya vänner, kanske genom jobben eller genom skolan. Jag tror dock att dessa tre åren, även jag inte trott det så har man utvecklats hur mycket som helst och jag ångrar inte en sekund att jag valde Barn och Fritid. Har ångrat mig under åren då jag kommit på att jag inte fått läsa det jag har velat alltid men idag är jag så sjukt stolt över mig själv och mina betyg. Sur över att vissa betyg inte riktigt blev som man tänkt sig men ändå så har jag fixat så mycket. Och mycket tack vare mina härliga vänner, speciellt Anna. Vi har verkligen haft varandra genom skolåren på gymnasiet HELA tiden! Jag älskar dig vännen !
Men också tack vare alla andra, mitt innebandylag som fått mig att tänka på annat, andra klasskompisar som stöttat och andra kompisar som tillexempel Angelica, Rosanna osv :)
Jag har så sjukt mycket att vara tacksam för och jag är verkligen det jag är bara för dålig på att säga det till er alla vänner.

Sen tänkte jag ta upp lite om Turkiet också, vilken otroligt sjukt rolig resa. Haha, alltså så mycket underligt som hände. Inte trodde jag att vi skulle vara på bardiskarna och dansa varje kväll vi var ute och inte trodde jag att någon av oss skulle falla ner. Jag trodde inte heller att vi skulle möta en hotellboss som var "bäst" på slicka och inte heller trodde jag att jag skulle vilja stanna längre när vi väl skulle hem. Ni brudar är fantastiska Jessica - du gör mig alltid så glad. Din ironiska sak ;) Det är vi som hänger utanför bardiskarna, om du fattar vad jag menar ;) Gillar dig skarpt :) Sen Anna, finns inte mycket att säga mer än att du är en av mina absolut bästa vänner ! <3 Amanda - så satans rolig en prick. haha eller Silvia om vi får kalla dig så ;) du som lärde oss alla sätt att snacka på. Och Monica alltså du är bara så sjuuuukt bra och rolig och ironisk och allt :)
Väldigt roligt att också Johanna och Clas följde med så jag fick komma dom lite under skinnet också, haha Clown Clas heter han ju av en anledning " jag skämms" och Johanna haha, vilken lirare.
Ja, Linn, Vera och Elin :) Kanon :D Vad annat kan man säga ?!

Nu har jobbet börjat också på Hemköp, jag stormtrivs :) Sofia du är fanimej kanon.

Sen vill jag bara slå ett litet tack till mina ursvikenbrudar Jelic - genom allt, Rosanna, Maria och Maja :) Mums på er :D
Midsommar snart som spenderas i Ursviken trakterna :) hoppas vi ses ! :D

En liten grej till innan jag slutar skriva, Ursvikensskolan står i lågor, där jag gick när jag växte upp. Det är så sjukt alltid har man snackat om att man vill att skolan ska brinna ner och sen när man inte vill det längre så gör den det.. Det här är några av bilderna men mer finns på
http://norran.se/nyheter/article128114.ece

Och det brinner än. Frågan är ju hur mycket som kommer att stå kvar. Kunde det inte har börjat brinna i högstadiedelen istället den är ju risigare än allt annat. Såg barn som grät idag, tänk dig dom som är 9 år, för dom måste det har ju vara ett av det värsta som kan hända.

Nä, nu ska jag ut och löpa. Måste dra igång med träningen igen nu när foten börjar bli bättre. Påtal om bättre så ska jag bli bättre på att uppdatera bloggen också :)

RSS 2.0