Minnet

Har verkligen inte haft tid för bloggen på ngra dagar nu, men det känns bara skönt att ha så mycket att göra :)
En liten uppdatering är att jag har varit på Pdol och sett Magnus Uggla, min guuud <3, jag tror det var länge sen jag var så lycklig som när jag stod där i publikhavet med min käraste Angelica :D ÅHH!
Vi hann också vara på förfest på två ställen tack till alla där <3 Träffade en massa gooa människor även inne på området. När vi skulle hem så skulle Maria hämta oss med bilen, vilket tog ett tag innan hon var i Piteå men hon kom tillslut kring halv 4.. vi var dock inte hemma förrän halv 7 eftersom Marias bil la av på E4an just innan kåge. Jag tror ALDRIG jag har skrattat så mycket i hela mitt liv. Jag och Rosanna spelade in filmer under tiden vi satt i bilen då och man hör i princip ingenting av vad vi säger för vi bara skrattar så vi gråter. Jaa, oj vilken kväll :) HUR KUL SOM HELST !!

Ikväll kommer Elsa, Mattias och HAnna så jag ska flytta ut till stugan för att umgås med dom så mycket som möjligt !! :D
På onsdag ska jag och Anna ses för att boka fast våran resa, nu är vi ÄNTLIGEN påväg på RIKTIGT!
TIll helgen ska jag till Luleå med min käraste Malin och ha HUR roligt som helst som vi ALLTID har då vi är på Luleå Kalaset :) Jag längtar !! :D

Ett puss på vädret innan jag drar ut och springer, ÄNTLIGEN värme flera dagar i rad ! :D Trodde inte det var sant när mätaren stod på 27 grader i skuggan klockan 17 i Piteå i lördags I LÖÖÖVE ! :D
Aja, hare så gött tills vi ses. PÖSS !

Lediga dag

OTROLIGT skönt, jobbar helgen så det är skönt att få ledigt idag. När jag dessutom vaknar pigg klockan 9 då jag somnade 2 gör mig ännu gladare :) Jag ska nu käka lite frukost, klä på mig och cykla iväg till stugan :) Där ska jag lägga mig i solen och bara njuta :) Ikväll blir det att bege mig till Elin i Gummarksnoret som det så fint heter ;) tillsammans med min kära vän Anna :)

Funderar också på att följa Rosanna, MAja osv och se Alexander spela på trästocks. Fick ett sms från han igår att dom spelade klockan 4, blev riktigt sugen då jag aldrig har sett dom spela och då det blev så fint väder så är det säkert mycket härligt folk där och tittar :)

Nä,  nu ska jag göra lite frukost. puss

Regn

Trodde faktiskt att sommaren hade kommit nu. Dock ska jag väl säga att det känns jävligt mycket bättre att vara inne och jobba då det är regn och dåligt väder ute. Fast iofs så är kunderna oftast väldigt mycket mer missnöjda då, utom "farmor coh farfar".. det är typ världens härligaste par.. dom kanske är 84 år och glad för allt åhh jag blir som kär =)

Fick bilder från Anna från midsommar igår, riktigt mycket härliga människor på bild. Mycket skumma kort dock haha.
Ska iväg nu till Maja och ha en mysig tjejkväll med snacks, finlir och lite sup ;) iaf för vissa.

Kommer och tänka lite då coh då på nu att Angelica snart åker, börjar få lite smått panik. Min allra närmaste och bästa vän, ska hon verkligen inte finnas bara här nära ? SJUKT KONSTIGT och vill inte ! MEN ÄR OTROLIGT glad för henne, hon är ju stjärnan på innebandy, jag är hennes närmsta fan ;) Spelade ju trots allt tillsammans som små, sen gick hon om mig, bara liiiite, i typ allt. Så nu är hon en omtalad stjärna som glider runt och spelar ;) Fått en hel del förfrågan från lag, hon är typ kändis ;) Här är en bild på jag och kändisen på en av våra MÅNNNGAAAAAAAAA otroliga kvällar. ÄLSKAR DIG!!!

Här är några andra bilder från midsommar :


Blev dock inte så många bilder tagna, många som var med under kvällen finns inte med på bild men ett litet antal iaf :)
Nu ska jag packa ihop mig och sticka till Muttan ;)
Hare gött! Pöss

Nyttig

Idag har jag verkligen börjat mitt nya liv. Känner mig OTROLIGT nöjd över mig själv att jag inte har ätit någon glass, bulle, godis eller någonting fast att jag bjuds på jobbet. OTROLIGT nöjd! När jag kom hem hade dessutom Jennilla gjort en kycklingsallad som jag fick äta av, super snällt :) Innan jag åt så for jag ut och sprang och körde lite styrke när jag kommer hem !
Hatar dock mig själv att jag vill se resultat direkt, vill kunna få anorexia hur konstigt det än låter men kommer aldrig att fixa det. Så jag ska verkligen försöka äta mer nyttigt, lågt GI och röra på mig ordentligt :) En sakta men säkert nedgång som jag också kan hålla senare :) Är så skönt för mitt självförtroende verkligen rusar i toppen när jag känner mig duktig. Varför gör jag inte alltid såhär ?

Var på ticket idag och jag och Anna ska försöka boka på söndag, verkligen sätta oss ner och bestämma tid, datum osv :) JÄVLAR SÅ SKÖNT DET SKA BLI !!

Funderar på att ringa min käre vän Angelica senare och höra om hon har ngra tips :) Hon brukar vara rätt bra på coacha mig :) Längtar dock tills friskvårds öppnar igen så jag kan köpa kort och träna där, för det gjorde jag verkligen när jag hade kort där i vintras och jag åt rätt :) Det gjorde att jag då gick ner till och med så många sa det :) men nu är jag tillbaka igen. Vet att jag är fixerad men min kropp har så sjukt lätt för att pendla så jag behöver en stadig och stabil kost och träning :) Mår ju bra av det så varför inte göra det ? Gäller nu bara att komma i gång igen ordentligt, är alltid starten som är jobbig. Men nu har jag sprungit 5 km två dagar i rad och otrolgit nog så fixade jag det. Är också så imponerad av mig själv när jag verkligen tar ut mig själv. Som Jonte säger: Du ska känna att du vill ge upp hela tiden.
Jaa, riktigt så bra är jag väl inte på att ta ut mig själv men jag tar i BETYDLIGT mer än vad jag gjorde förut när jag var ute och sprang. Faktiskt lika mycket som jag gör på gruppträningen på friskvårds. Är dock inte lika bra på styrketräning hemma som där,  just därför jag vill att det ska börja om igen :)
Nä, nu ska jag sluta skriva så att någon överhuvudtaget orkar läsa :P

hare gött HOJ!

Soliga afton :)

Mitt humör har verkligen varit på topp, lyckades pallra mig upp klockan 9 i morse för en 1,5 timmes powerwalk innan frukost och sedan iväg på jobbet. Började 11 och jobbade till 17.30.. RIKTIGT bra tid ;)
Och jag har verkligen varit glad hela dagen, TROTS att typ ALLA har gått på semester idag och jag inte ska ha någon så är jag bara glad.. ÄLSKAR sånna här dagar. Kan ju iofs ha och göra med att jag ska till Umeå om typ 30 minuter med min käraste Angelica och mest troligt också min kära Rosanna :) Vi ska träffa min BÄSTA moster, hon och jag är så sjukt lika och kan sitta och snacka flera timmar nätterna igenom. OJ vad jag tycker om den där människan :)
Hon har dessutom skaffat mobil nu efter att jag har övertalat henne så nu kan jag göra min favortsyssla sms:a med henne, LÖÖÖVE :) Fick förövrigt ett sms från henne idag att hennes dotter, min kusin Alicia.. hon är förövrigt KUNG på fotboll, har vunnit en resa till Italien för att spela fotboll. TROR DU MAN ÄR LITE AVUNDSJUK OCH STOLT.!!!! Jag har lärt hon allt jag kan ?!? haha ;)

Igår fick jag en aha-upplevelse.. alla flyttar snart.. Angelica, hon som jag ALLTID haft vid min sida.. hon som jag ALLTID ringt när det varit tungt, hon som jag ALLTID har skrattat och delat ALLT med.. Åhh.. har nog inte riktigt fattat det än.. blir tårar den där dagen hon reser.. men tro mig jag kommer att hälsa på.
Typ i princip jag och Anna kvar hahaha.. meeeen vi drar ju i JANUARI.. FYTTIIHEELL SÅ NAJS :) och sen nästa höst blir det plugg.. hoppas på mycket jobb i höst så man inte behöver tänka på att alla är borta :P

Nä, nu ska jag packa klart och NJUTAAAAAAAAA av att Angelica fortfarande är kvar vid min sida.. ÄLSKADE Angelica :)
Hoppas att Rosanna följer också så jag får njUUUUUUUUUTAAAAAAA av henne också innan hon eventuellt drar till Stockholm.. ;)

Hare gött allihopa :) PUSS

Godmorgon

Eller kanske goddag :) Jag vaknade faktiskt innan väckarnen ringde klockan 10, klev upp gick ut och gick och åt frukost :) Ska strax ut och springa, ska bara äta en frukt :) Ruggit skönt att vara ledig. Efter löpningen ska jag köra dom där nya övningarna och sen äta min skinksallad MMM :D Och lägga mig isängen och se Sex and The CITY och bara njuta av hur duktig jag har varit :)
Ikväll blir det att vara med Malin och Joel och mest troligt spela freesbegolf och umgås :)
Imorgon blir det jobb 11-17.30 hem och äta och sen drar jag, Angelica och mest troligt Rosanna iväg till Umeå för att bo hos min KÄRA moster, hennes barn (mina kusiner) och Peter :) Ruggit skönt. Vi ska mysa, kanske umgås med ngra från Umeå, gå på stan, träna och ha det gött :)
Vi hade ju tänkt åka buss men får se hur det blir med den saken, annars blir det bil.. vilket självklart vore den absolut skönate lösningen :) Då kan man åka hem när det passar också :) Det vore perfekt.

Nä, nu ska jag snöra på mig dojjorna och starta i-poden :)

Ps. Ikväll blir det tacos, SOM JAG HAR LÄNGTAT. D.s

9 juli

Imorgon är min första lediga dag på nu ska vi se, 12 dagar fyyy vad jag längtar :)
Idag jobbar jag dock 7-16 vilket känns otroligt skönt :) Äntligen får jag äta middag hemma och slappa och inte bara komma hem, fara ut och springa, fika lite, duscha och lägga mig. Är dessutom ledig lördag, söndag OCH måndag :) så jag och Jelic ska dra till Umeå ska bli riktigt mysigt :) Ska träffa min moster, som verkligen är en stor förebild :)

Jag måste dock göra någonting åt mitt beteende. Jag kan inte sluta få ångest när jag har ätit måste försöka äta bättre nu.
Ska testa det där med att dra ner på kolhydraterna. För övrigt så är jag så sjukt avundsjuk på alla ni där ute som inet behöver tänka på vad ni äter. Typ som Jessica sa: jag fattar inte vad bra mat är? jag bara äter det som är gott.
Om det ändå vore så väl. Hela mitt liv i stort sett präglas av mattänkande. Jag undrar faktiskt när jag åt senast som jag kände mig nöjd eller inte tänkte på vad jag åt.
Jonathan försöker verkligen stötta mig och få mig att förstå att jag ska njuta när jag äter det mår jag bäst av, men jag kan inte. Eller jag njuter när jag äter men direkt jag har slutat äta...
Vill verkligen få bort allt detta fläsk :(:( NU !! Ibland tänker jag att vill få anorexia så det går fort, men jag skulle aldrig palla. Jag ÄLSKAR mat för mycket för det. Så jag måste istället fortsätta springa, lägga in några styrkepass och äta bättre och mer jämna tider.

Nä nu måste jag iväg till jobbet. Om någon har tips om bra mat som ger effekt även om man springer i princip varje/varannan dag.

Godmorgon

Min sista stängningsdag för i veckan, lite surt att jobba dessa tider då kvällen är som över när man kommer hem. Har blivit lite fanatiker och kan inte äta fett i form av godis och godsaker och måste träna hela tiden. Försöker att inte tänka så mkt på vad jag äter men jag får ångest om jag äter fel. Kanske är det bra, vill trots allt nå min målvikt. Ska i alla fall ut och gå nu före frukost sen iväg och jobba klockan 12, ikväll blir det TACOOOOS och guuud vad jag har längtat. Sen ska jag ut till stugan, mysa och bada och basta lite :) Och ut springa.

Imorgon blir det jobb till 16.00 och efter det ut och löpa, cykla till stugan och sen kommer ngra från föredetta klassen :) Blir käk, bad, bastu, fest, grill osv :) Gött mos !!

Nä, nu måste jag ut om  jag ska hinna gå en bit :) HOJ !

Hinner inte..

med bloggen så mycket nu när jag jobbar. Har fått massa extra nu så jag jobbar mån- lördag.. ledig söndag och sen jobb igen.. blir mycket stålar men det behövs för att jag och Anna har ju princip bestämt våran resrut nu till våran asienresa... Är så JÄVLA TAAGGGAAAD !!!  Vi ska in på resebyrån nästa vecka för att höra ungefär hur länge vi har råd att resa, vart och så.. bra att få mycket tips :)

Har inte riktigt bloggat så mkt sen jag var på SEX AND THE CITY premiären.. för er som inte var där.. tro mig .. NI MISSADE NÅGONTING!!! Alltså fyyy så underbart !! JAG BARA njööööt och ville aldrig att det skulle ta slut..

Veckan efter det så gick flyttlasset ut till stugan där MATTIAS, HANNA och ELSA var där. ALLTSÅ ELSAAAAAAAAAA :D MIN ÄNGEL !! Blir bara bättre och bättre varje gång jag ser henne.. mitt hjärta.. Så jag umgicks med henne, var uppe halv 7 även när jag började jobba 12.. allt för att se den där damen.


PÅ helgen vankades det Stadsfesten coh OM det rockade !!! Fredagen blev förfest hos Johanna tillsammans med bland annat stjärnan själv och Rosanna :D GÖTT MOS :) sen drog vi in mot stan där jag och Rosanna drog in och sen var hon borta...  men hahah.. inte var jag ledsen inte i det tillståndet så jag drog vidare och träffade massa folk :) träffade tillslut Anna och Monkey som jag umgicks med.. och sen massa olika folk.. rockade mest på KRUTOV VILKAA STJÄRNOR OCH VILKet DRAAAG :D
Var också på efterfesten V.I.P med EMD :) TACK JOOOEL :D

På lördagen var det förfestival tillsammans med mina bröder, deras polare och lite av mina :) RIKTIGT roligt.. typiskt bara att man är liten och "junior" som bröderna kallade det. Men jag RockaDE ändå :D Lika glad var jag :D om inte gladare.. :)
efter många om och men var jag och Anna inne på området, såg Amanda spelade in oss, träffade vakter som tänkte slänga ut oss men gav oss en chans till :) TUr var väl det för HIMLARNS vilken kväll :) WIIIEEHOO ! :D
Blev även då bjuden på efterfest på VIP men jag kunde inte tacka JA för då skulle jag inte tagit mig hem till stugan.. tyvärr.. men jag, Jonte och bror rockade i stugan.. spelade fotbolls och ramla omkull i en rosenbuske så jag fick stickor fullla händerna.. badade och hade det allmänt gött :) sanckade på tok för mkt med Hanna hahaha.. men men.. man bjuder väl på sig sjläv ;)
kan väl dock säga att jag inte var piggast  när jag vaknade till liv.. hööhö...

Nu ska jag gå och sova så jag hinner upp tidigt.. ska börja med träningen igen imorgon.. skulle egentligen vara ledig men nu jbobar jag iaf  12- 20 så jag ska träna innan :) Måste ju få någonting gjort :)

Till helgen blir det mest troligt fest i stugan tillsammans med föredetta BF3B :)

Ska försöka skriva lite mer nu ett tag :) hoppas det finns någon som läser :) PÖSS

RSS 2.0