Måndagmorgon

Viiilken goood måndag morgon. Idag är dagen D, ÄNTLIGEN sticker vi :)
Fy vad man har längtat till denna dag och som vi harkämpat med allt plugg i veckan.
Har haft avgörande uppgifter/prov/förhör hit och dit. Sista är idag och sen är det bara två redovisningar när man kommer hem och sen är det fan studenten :)

Var och jobbade på hemköp hela dagen igår, guud vilket härligt gäng som  jobbar. Är ledsen att jag missar öppningen men jag kommer ju hem  igen :) Hann också förbi och köra lite power och core igår på friskvårds, pressade mig själv otroligt mycket. Riktigt skönt och det känns idag, ännu bättre ;)

Väskan är packad, bara lite småtjaffs som ska införskaffas idag :)
Ska hinna på hemköp och få en liten kassakurs, förbi friskvårds, hem och käka, duscha och packa det sista sen bär det av :) Såg några prognoser nu :) Kring 28 och sol varje dag :) Någon dag till och med 30 :) Och  aldrig under 22 på nätterna. Jag och Anna kommer att rocka feeett tillsammans med massa andra bruds som sticker :)
WIIIEEHOO !!

Fredag

Äntligen, trodde jag..
Trodde att det bara var svenska förhöret på måndag men ack så fel man kunde ha.
Så blir plugg imorgon kväll efter jobbet.
Mycket i helgen! Håller på att packa nu för kommer inte att hinna senare..

Ikväll blir det att packa färdigt och mest troligt ursv. gänget ikväll :)
Jobb på OK, plugg tillsammans med Anna imorgon. och Kanske om vi hinner ses med Jojje osv :)
Söndag jobb från 9 till (?) på hemköp och sen träna om jag hinner :)
Måndag, skola.. hinna jobba på hemköp och köpa det sista. SEN STICKER VIII :)
21.00 lyfter vi :) SÅ JÄÄÄVLA SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT !!!

Nä nu ska jag ta tag i det här och he mig ut och löpa sen köra lite hemmagym :)

Tjena Hejsan :)

Nu börjar pluggningen lida mot sitt slut.
Känner mig helt klar med historia inlämningen, har gjort den andra historia läxan till på fredag
Har gjort i ordning lappar för redovisningen på samhällsen imorgon.
Har skickat in utvärderingen av projektarbetet
har läst natur inför naturprovet på fredag.
Så efter fredag, när naturprovet är skrivet så är det bara svenskaförhöret på måndag.
SEN STICKER VIII ;) 21.00 lyfter planet från falmark och OJ vad jag längtar :)
Ser väl dock om hela Skellefteå är på samma plats men läste också att Stockholmsplan och Göteborgare kommer att infinna sig på vårat hotell. Jag ser fram emot att träffa Björn :) haha eller vad säger ni brudaaaar :) ?

Snart är det helg också och snart öppnar hemköp :) Jag är taggad. Dock känns det riktigt tråkigt att inte jobba på OK Q8 mera har verkligen trivts där men jag vet att Anna kommer att göra ett bra jobb istället för mig :)
Jobbar förhoppningsvis där när jag är ledig någon dag från Hemköp. Får bara se hur mycket man orkar :)
Bara man har roligt så orkar man det mesta :)
Aja, nu ska jag se lite frusna män söker kärlek. Förövrigt så trodde en av tjejerna att det inte fanns vägar här i norrland.. SKÖÖÖN tjej.. så jävla insnöad. hahaha :) väldigt lustigt program ser ni det inte så se det :)

Onsdagmorgon.

Sitter här och är som vanligt klar i tid. jag är verkligen en sånn person som gör saker i tid och istället har tid över i slutet. Hatar att stressa. Tyvärr har jag inte riktigt lärt mig hur lång tid det tar att cykla till skolan istället för när jag bor hemma så därför är jag så tidig. Behöver ju inte kliva upp lika tidigt som hemma.
Idag skiner solen åter igen. Jag har inte varit ute och kännt men jag antar att det är som igår och förrgår. Jag vill i alla fall att värmen ska komma nu :)

Igår läste jag igenom historian och jag känner mig faktiskt hyffsat klart. Och jag och anna var så sjukt duktiga på skolan igår. Först gjorde vi klart projektrapporten helt och skrev ut så nu är den bara att lämna in, sen gjorde vi klart natur uppgiften så den skickade vi in, sen satt vi med samhällsredovisningen och känner oss i princip klara inför redovisningen imorgon. Bara hem och öva lite ikväll så ska det där ordna sig. Det tål att tilägga att Elin och Linn också var med och jobba så flitigt på den :) När jag kom hem läste jag även den andra historialäxan vi fick till fredag och svarade lite lätt på frågorna till den.
Ikväll blir det att försöka plugga lite på naturprovet på fredag, försöka få fram en bra källkritis disskusion på hitoriaarbetet, försöka få ihop något till våran redovisning av projektarbetet och.... jaa frågan är ju om jag har något mer nu ? kan det vara så underbart ? Haha, va ? det här måste jag kolla upp. I sånna fall inte mycket kvar WIIEEHOO !!

men shit så skrämmande att gå ut igentligen.. nu ska man ju bli vuxen.. både skönt och inte.. kommer i alla fall att sakna klassen SOM SKRUUTTT !!! :D Ni är king, BF3B :)

Nä, nu ska jag hoppa upp på cykelsadeln och bege mig. Hare gött :) Hej!

Måndagkväll

Tjenna :)
Blev en riktigt kall dag, var inte riktigt berädd på det inte Emma W heller för den delen haha.. flickstackarn hade ju inte ens en jacka på sig. Själv har man dock bara packat sommarkläder till Jonte, bor här till på torsdag och har ingen bil att fara hem och hämta.. får bara hoppas man inte fryser ihjäl imorgno. Det ska ju vara sommar nu ? Gräset är ju grönt.
Men vem bryr sig egentligen när man drar utomlands om en vecka ?

idag har jag varit på skolan, käkat vegetariskt.. och visst kan dom väl ha som vanligt med båda rätterna så man iaf får välja.. jag ÄLSKAR ju kött :) Men visst, det är kanske fel hur dom behandlar djuren.
sen var jag och träna på friskvårds sen har jag suttit här och pluggat hela kvällen. Känner mig riktigt nöjd. Har faktiskt skrivit ihop 3 A4a på historian, läst 5 sidor ( i alla fall en tredjedel) och svarat på frågorna. Blir plugg resten av veckan också men det får man tåla när man ska göra bort allting innan.
I morgon är det personliga kort på Hemköp.. haha harregud.. vad ska jag ha som personlig grej? skolbok känns mest passande för tillfället.. eller en bikini som man längtar.. får se vad det blir..

Dagen efter kvällen före.

Gårdagen var rent nå kanon.. stressigt meeeeeeeeeeeeen skiit bra :)
Först stressa upp till BB och träffa det lilla underverket. Alltså det där kommer bli världens vackraste unge.


Sen skyndade jag och Anna oss och skulle duscha innan sminkningen hos Jonathan och mitt i alla hast så kommer Jonathans far Anders hem.. hahah.. Anna försöker ursäkta sig som står i BH och byxor samtidigt som hon backar in mot toan. Sen när jag står alldeles spritt språngandes och ska ta lite deo så kommer han in där. Hahaha.. tror han ursäktade sig i tio minuter och sa att han inte såg någonting..
Sen iväg till stan då jag upptäcker att jag har glömt mitt presentkort så jag släpper av Anna då det är 3 minuter kvar tills hon ska vara och börja sminka sig för att köra hem och hämta presentkortet. Upp igen och sminka sig... När vi köpt allting så ska vi bara gå och köpa lite käk på wook´n roll där vi träffar Mia, som jobbar där. Sitter och snackar lite när Mia vill titta i Annas påse vad som finns i den. Då hon tappar hela rouget i golvet.. haha så iväg och köpa nytt.. och sen påväg hem..
sen hur resten av kvällen gick det hahaha.. det vet bara dom som var med.. men roligt det hade jag då verkligen =)
Slutade med att foten som jag stukat förut är ond/svullen och ett skärsår i pannan. MEn i övrigt gick allt kanon !
Tack till alla man träffa :) Bilder kommer inom kort..

PETRA MÖLLER!!

MAmmma är vad hon har blivit till en liten MElissa :D :D :D :D :D :D :D
jag blir så himla glaaaaaaaaaaaaaaad :D :D ÅHHHHHHHHHHHHH :D
Beeesöööka imoooooooooooorgon ! <3

Fredag

Skönt med helg, skönt med värme :)
Imorgon äre fest jag är taggad till tusen.. hoppas bara att det är lika mycket sommar då :) då blir jag en lycklig tjej.
Ungefär lika härligt som när vi, jag och Anna, åt glass idag på torget :)

Ikväll blir det ursvikenbrudarna :) wiiiie :D :D I like it <3

Torsdag

Just hemkommen från en cykelfärd från staden. Var så hurtig igår så jag cyklade och sov över hos Jonathan så då bar det sig inte bättre än att cykla hem cykeln idag. 1,3 mil för att vara exakt kommer väl ha ont i rumpan imorgon.
Ska köra lite styrke nu så man får nå muskler också.
Var och gjorde en sånn där kroppsundersökning idag på friskvårds så nu kan jag se skillnad om någon månad genom en ny undersökning. Skulle ha haft mig en sånn där våg hemma :)

Som sagt imorgon blir det möte med rektorn och dessutom introdution för det sista avgörande historia arbetet. Enskilt om revolution, lär väl sitta med det hela söndagen, måndagen och jaa... ungefär tills vi far kanske ;)
INTE länge kvar nu WIIIEHO!! :)

Går bra med samhällsen så det blir nog inga problem med redovisningen, frågan återstår bara om Hemköp öppnar nästa vecka.. jag hoppas :) får höra imorgon. Då blir det full rulle nästa vecka men ska man bort så ska man och då orkar man mera :)
Ikväll blir det Joel & på lördag fest och sminkning tillsammans med Anna på Make up :) Välbehövligt med lite nytt smink efter den där dumma personen som stal min nessesär.

FICK FÖR ÖVRGIT  BETYG I ENGELSKA IDAAAAAAAAG :D Som jag och Anna har längtat efter det där betyget i sin hand och att slänga bort boken. Sååå himla skönt :)
Livet går bra nu ! :) det rullar på som det ska.

Onsdag

Hade lite problem vad det var för dag, är så otroligt stressad för tillfället..
For nämligen till tandläkaren igår morse och när jag kom dit kom jag på att det idag jag skulle dit.
mycket jobb, mycket skola, mycket träning, mycket vänner, mycket fest..
men man ska väl inte klaga :) bara att försöka ta vara på tiden :)

Förövrigt så blir det möte med rektorn på fredag, alltså visst är det ett skämt ? dom snackar om att man ska ta eget ansvar på gymnasiet, men det är då fan bara bullshit. Dom försöker ju styra mer än morsan.
Men snart är det över och man är friiii att hoppa

5 Maj

Gaalet vad det blåser idag :)
Hur som haver.. tänkte berätta lite om helgen.. av det jag inte redan nämt..
glömde nämligen tala om vårat lilla äventyr i fredagskväll.
Satt hemma hos mig med Jelic och hade det mysigt med te och mackor, så ringer Maja och frågar om vi ska henka och grilla.. givetvis tänkte vi.. drog ändå på oss lite kläder, gamla så inte våra vanliga skulle lukta massa äcklig rök. Tänker också att vi när vi är framme bara ska hoppa ur bilen och vara framme vid grillringen, men ack så fel vi kunde ha. När vi klev ur bilen så fick vi instruktionerna att de var ute på klippan, "Vi ser Majas hus på andra sidan älven".. så vi började traska och trodde snart att vi skulle komma till en väg, som tydligen de andra hade gått på.. men ack..
vi traskade genom snö, slask, sten, mossa i 45 minuter.. tills vi äntligen fann dem med en liten jävla fjutt vedhög som brann.. då vi, då vi var framme även upptäckte att klockan var mycket och att jag och Jelic skulle börja jobba tidigt på lördagmorgon.. så det var bara att vända om.. vi försökte förstå hur vi skulle ta oss till den där vägen de hade snackat om och de förklarade.. men hur lätt är det att förklara riktmärken i en mörk skog.. "ta vänster när du ser träd," funkar ju si så där.
Så vi satte av och då vi väl hittade en väg så var det jätte mycket vatten på den så jag sa att vi kanske skulle gå runt på utsidan lite, men då var Angelica redan så less och bitter så hon traskade rakt igenom.. haha.. fan vad jag garva.
Vi fick oss dock en redig skogsprommenad :)

På lördagen var det jobb, kändes sådär då man cyklade halv 10 påmorgonen utan jacka och typ svettades, att kliva in och jobba till klockan 7 inomhus. Men men, bara att gilla läget. Tur att man snart beger sig till Turk.. TVÅ VECKoR KVAR IDAAAAAAAAAAAG !!! :D
i alla fall så vann jag på hästar på jobbet, första gången jag spelar.. kachiiiiiiiing :D Så väl värt att jobba den dagen.


Nää, nu måste jag ta tag i det där BF provet, som jag har skjutit upp det. Det går väl som det går.

En liten notis, exakt EN, fattar ni EN endaste liten månad och man är FRIIII som en fågel.

Jobb

Ska snart skutta upp på hojen och dra iväg på jobbet igen.
Igår var en, trots vädret (jobbar inne), en lyckad jobbdag när man går och spelar på hästar ;) Kaachiiing! ;)

Kvällen spenderades med en cykel fram och tillbaka till gamla öb ungefär, sen en trevligt sammanträffande med Mikey och Matte. :)

Börjar dock få lite panik över vårat prov som infaller tisdag. Det är från kapitel 2 - 9.. och jag har inte börjat läsa. jobbar till 7 ikväll och jobbar till 5 imorgon.. jag undrar jag hur detta ska gå..
meen .. två veckor kvar imorgon, så vem bryr sig ;)

Drömmar

Allt jag vill är att alla krav ska försvinna. Alla måsten som finns i min hjärna.
Bara sluta planera och tänka efter så jävla mycket..


Valborgs igår, tackar några, de flesta.

RSS 2.0