Friskt vågat hälften vunnet ?

Sitter och borstar tänderna sen ringer telefonen, ett nummer.. ska se.. 0910 ngt.. inte skyddat eller ngt.. en liten kille undrar om det finns någon Petter här, vilket det inte gör. Jag tänker direkt att någon skämtar med mig iaf.. sen vill han i alla fall söka efter Petter till talang 2009.. jag blir bara sur och slänger på luren.. jag menar, vem vet om det var en kille ens. Men det var inte skyddat nummer,tänk om det var på riktigt? jag kunde ju ha hjälpt stackarn. Frågan är hur mycket man ska ta förgivet?

Jag är nog allt för rädd många gånger att göra bort mig, att våga slänga mig ut. Det där var ett exempel, varför kunde jag iställetinte har snackat vidare kanske drivit tillbaka lite osv. Så mycket roligare man får i livet då. Nu ska jag bli mer vågad, jag ska våga att kasta mig nu, nu jävlar blir det ändring på kvinnan! Det här slutet på året och nästa år, ska och KOMMER att bli ett år när jag kastar mig ut från kanten. NU kör jag!

Minnen

Hände lite mysko saker på jobbet idag, inte officielt ännu så mer kommer när jag får veta mer på mötet på måndag :)

Ikväll hoppas jag på hockey, AIK - HIV71.. här ska krossas.. min tippning.. 4-1 :)

Sitter och tittar på bilder från Bulgarien, chattar.. eller vad man nu säger, men Jelic haha.. alltså vilken jävla sjuk resa här kommer ett smakprov..

Ursvikare

Nu har jag äntligen flyttat hem igen, mina grejer står dock i påsar, väskor under trappen.. orkar inte riktigt ta tag i det än.
MEn det känns så himla skönt att kunna ha en garderob igen, någonstans att lägga örhängena då mangår och lägger sig, någonstans att lägga grejerna bredvid sängen.. osv osv.. Små saker som man uppskattar :)

Det enda som jag kommer att sakna är att ha nära till jobb, friskvårds och vänner i stan. Men då kommer jag istället att ha nära till vänner i ursviken, nära till innebandyträningar och det går ju faktiskt att lösa det där med att ta sig till friskvårds. Det är ju inte världens ende jag lever i ;)

Jonathan har i alla fall just sprättat sin första öl tillsammans med karln hans. Dom är på semester en hel vecka, vilka svin! ;)

Dagen innan, eller kanske helg?

Då var det fredag och jag har FÖR FÖRSTA gången sen jag kan inte minnas lyckats byta så jag jobbade dag istället för kväll.
Har också lyckats byta till mig så jag jobbar både lördag, söndag så jag blir ledig nästa helg och kan spela våran match på lördag.

Idag har jag i alla fall varit nyttig, ska strax ut och springa. MÅSTE verkligen skärpa mig nu. Vill fixa dom där 10 och det är nu!
Så då drar jag på mig löparskorna och her mig ut.
Ikväll blir det mys i Gummarksnoret med Elle och brudarna från klassen, Elle har nämligen tagit tag i sig och sitt liv och ska iväg till USA om mindre än två veckor för att jobba som au pair. Jag är ruggit imponerad av henne! Och OJ så roligt hon kommer att ha det.  Nåja, på med dojjorna då så ses vi. TJING

lilllördag

Började 7 i morse, SATAN så tungt har varit piggare om man säger så. Men jävulst skönt när jag senare slutade LITE tidigare än vanligt :)
Så nu sitter jag här, lyssnar på musik, äter ett päron och snackar med Rosanna om framtiden.
Har precis kommit på så mycket val man gör ständigt. Små små val som i slutändan kan sluta i ett stort. Att man tillexempel inte orkade kämpa sig igenom hela gymnasiet och att man inte orkade plugga den där sista halvtimmen påkvällen innan prov kan vara avgörande för då man ska söka in på högskola idag.
Jag börjar längta otroligt mycket till att söka skola och nästa höst så kommer jag att börja någonstans på någon linje. Har bara inte riktigt bestämt mig än. ödet får bestämma.. eller ngt ;) Främst tror jag att jag längtar efter att flytta hemifrån och att ha något ställe att gå till som verkligen känns givande.

Ikväll iaf blir det först wook till middag, innebandyträning och sen mys med ursvikenbrudarna. Saknar förövrigt Ursviken hur mycket som helst. Trodde inte jag skulle säga det men så är det. Så till veckan så flyttar jag nog hem igen. Får en riktig garderob, styr upp så jag vet vart jag har mina saker och träffar mina vänner i ursviken lite oftare. Där i Ursviken och med dom kan jag verkligen känna och vara PRECIS som jag vill. Jag hoppas faktiskt att mamma och pappa alltid ska bo kvar där så att när man blir äldre kan man komma HEM igen. Otroligt mysigt!

Ikväll är det ju också Bonde söker fru. Inte att missa :) Börjar 7 i morgon också, ser väl om kroppen får upp huvudet från kudden i tid. TJING!

Mat

Idag har jag sovit ut, sett How I met your mother, sprungit till och från mormor och morfar och just varit på friskvårds och tränat :)
Har precis ätit middag vilket blev stekt äggvita, skinka .. haha slö som man är. Har inte riktigt kommit på hur jag ska laga lätt, nyttig, snabb mat. Men det kommer väl :)

Känner mig nyttig idag och det är det bästa jag vet. Har några kilo jag vill gå ner så det är bara att jobba på :)
Ikväll är det möte på jobbet och mest troligt nytt schema, spännande.

bränner.

Måndagar är konstiga dagar för mig. Jobbar alltid stägning men börjar klockan 3.. så är som ledig fast jag inte är ledig.
Jag ställde iaf väckaren imorse för att sticka och träna på friskvårds och sen for jag hem, åt ägg, skinka och sallad :) Tog faktiskt kort på det, men nu hittar jag ingen bra sladd för att sätta in korten.
Tog även lite kort från bingokvällen igår men ack..

I alla fall så ställer jag alltid väckaren på halv 9 för att hinna träna kring 11 och har alltid gjort då jag har stäning eller varit ledig..
men imorgon ska jag banne mig sova ut ! BANNE MIG. För idag har jag varit riktigt tung i huvudet och slut.
Hade dessutom innebandyträning nu ikväll, kom hem nyss. Så nu ska jag göra stjärnan i sängen och slumra sött tillsammans med Mange Betnér.

Imorgon ska jag förbi mormor, har inte velat fara dit för hon har mått så dåligt. Vill inte se henne så. Men jag kan inte hålla mig borta kommer hata mig själv ifall hon inte överlever en operation och jag inte har varit där och visat hur OTROLIGT mycket jag älskar henne. MIN BÄSTA mormor och vän !

Helgen :)

Fredag blev det jobb till 20.15 då jag tassade iväg för förfest hos Emma Wihlborg (emmaawihlborg.blogg.se) där Anna (Anna) Johanna (sixxy), Ida ( idaheed ), Håbbe, Petra, Bella vi gjorde oss klara, lekte och det slank ner några droppar :) VÄLDIGT TREVLIGT. För bilder så finns det på deras bloggar ;)
Sen drog vi ut och slängde våra lurviga och när klockan tickade mot 2 ville INTE jag och Anna hem.. men ack så var det så. Jag träffade Joel som jag typ inte träffat på flera månader och vi hade HUR mycket som helst att snacka om. Men där kring halv 4 var vi tvugna att avbryta och sticka hemmåt. Var länge sen jag frös så mycket, så väl hemma så la jag mig med alla kläder och vaknade klockan 7 av att jag höll på svettas IHJÄL. Nylånstrumpor, jacka allt skulle av.
Klockan 9 ringde väckaren upp och jobba, slog i näsan så jag fick vila ett tag haha. klantskaft.
På kvällen blev det grillat mmmm, sen hockey jag, Rosanna och grabbarna ;) SÅ GÖRA VI NÄR VI KROSSA LULEÅ!
När grabbarna drog ut så stannade jag och Rosanna (http://charleschili.blogspot.com) och såg greys :) mysss :D

Idag blev det att öppning på jobbet, match vilket var en skit match.. eller egentligen inte. Vi var king i första. sen kom mer och mer dåliga miner och jag tror personligen att det var det som knäckte oss. Vi fokuserade bara på det dåliga istället för allt bra. Så det blir till att bryta ihop och komma igen.
Har nu käkat middag med mor och ska snart iväg till Jessica (jka.blogg.se) för att spela bingo lotto tillsammans med Elin och Anna (se blogg där uppe ) :) Ha en bra kväll allihop.

Ps. jag tar med mig kameran ikväll, ska verkligen försöka skärpa mig nu! D.s

Mix

Ställde väckaren idag för att hinna lyssna på "Vinn Adams pengar" alltså åhh. PERFEKT start på morgonen. Nu kan inget gå snett. Ska strax iväg på friskvårds och träna power :) Tänkte kanske hinna sola efter det, typ sju år sen man gjorde det känns det som.

Sitter i alla fall och läser Gynnings blogg. Måste ta efter Emmas inlägg.. Vem vill INTE se ut som Gynning. VIlken GUD. Titta och NJUT !


Lunch

Började 7 i morse så var lite trött och glömde naturligtvis matlådan då jag väl hade gjort en nyttig och god en igår. Så då har jag fått cykla hem nu för att få i mig lite lunch :)
Förövrigt cyklar jag alltid förbi ett ställe där det arbetar med vägen och det är en karl där i kanske 20-25 års åldern. Han verkar ärligt talat inte ha speciellt mycket att göra.. Står bara och stirrar på alla som kommer förib. Fast nu när jag cykla hem så körde han en sånn där maskin som gör det plattare haha, kommer inte på vad det heter. Men det hindrade inte han från att istället GLO på att förbi passerande. Jag håller lite med om det Jonte sa.. haha.. "Hur många är det som jobbar på kommunen? -Hälften" Lite sanning är det kanske ;)

Gick i alla fall bra på poweryogan igår, lyckades fatta lite mer den här gången så jag kunde göra det lite jobbigare. Men klantade ju till det med foten här om dagen så jag kunde inte riktigt sitta i skräddarställning haha, blev lite komplicerat. Och för morsan då haha, jaadu.. pust och stön ska väl förklara rätt bra hur det gick för henne. Men hon sa i alla fall efteråt att hon borde gå på det oftare :)

Mormor fick också komma hem igår, men tydligen bara för att dom inte hade ngåon tid för skiktrönkten så hon skulle tillbaka torsdag. Fattar inte hur dom kan skicka hem någon som är sjuk ? Nu hittar ohn ju på en massa, det första hon hade gjort var att fara och hälsa på nå kompisar och senare skulle hennes syskon komma på fika. När hon igår knappt hade orkat gå lite ute. Hoppas dom inte gör fel på sjukvården bara. KÄnns lite obehagligt för varje gång morsan ringer så tror jag att det ska handla om mormor...hm.. aja, hoppas på friskhetstecken snart :)

onsdag idag, Fredag snart.. hade tänkt mig en lugn helg men då hör Anna av sig och berättar att det typ blir gamgänget på förfest och ska alla så kan ju inte jag skippa.. för rusa från jobbet och rusa till jobbet på lördagmorgon. Som vanligt ;) Men det som inte dödar det härdar ;) Nä nu måste jag tillbaka till jobbet. TJING !

te :)

Har precis ätit en faktiskt god middag som jag självrörde ihop :) Fläskfilé gryta med färsk svamp, paprika som jag stekte ihop med havregrädde och lite mjölk. Till det blev det sallad och fullkorns bulgur :)

Nu har jag lurat iväg mamma på poweryoga är dessutom 1 timme och en kvart så får se hur hon tar det här ;) Ska försöka få med henne på typ power eller liknande till veckan :) Aja, måste skynda mig och packa nu.

Godmörgon!

Ställde som vanligt väckaren men idag för att lyssna på Adam och Gry och SJÄLVKLART Anders Timell. Adam vann som vanligt då dom spelade om hans pengar. Jag fick bara sånn nostalgi känsla. Minns när jag och Anna JÄMT kom tidigare till skolan och lyssnade på i princip hela deras program på mornarna :)
Gick in på deras blogg nu och här är en fin bild från i morse :)
Anders "normal" som vanligt..

Nu ska jag ut och springa, trampade dock snätt. Mitt klantjag igår men jag vägrar att foten ska vara dålig. Så nu ska jag ut och pressa foten.
Senare kommer Malin och jag ska slinga hennes hårr, jag som aldrig har gjort det förut ? jag som är den klantigaste jag känner och jag som har mitt bästa ord och framförallt vanligaste: OJ... Aja, på egen risk ;)

Naturupplevelse

Vaknade i morse av att lillan stod och ropade "TITTA" och det var på mig som låg och sov i soffan. Hon var nog inte van att någon ligger där hon ska sitta där och se barnprogram.
Så vi lekte lite, tills faster fick somna om ett tag då jag vaknade av en framdukad frukost klockan 8. Lyxigt som tusan :)

Idag har jag,Mattias och Elsa varit ute i lekparken och gått lite runt här på Tomtebo. Är så himla mysigt område här jätte mycket nybyggda hus och annat och alla hus är så speciella. Skit mysigt.
Nu har jag precis varit på en löptur runt nydalasjön blir överaskad varje gång jag springer att jag orkar så mycket som jag gör. Tror alltid att jag har så dålig kondition och styrka men träningen som jag gör ger väl mer än vad jag tror :)
Hanna är ute och går med Elsa i vagnen och hon ringde precis och frågade om jag skulle med på en fika på strömpilen. Så ska slänga mig in i duschen och hojja iväg.

Ha en bra dag allihopa. Och bara så ni vet så ska jag verkligen bättra mig på bilderna. Ska försöka ha med mig kameran oftare. Mycket roligare att läsa med lite bilder :) Så inom kort blir detta mer än bara skrift :) Men tills dess.. HOJ


myspys

Ligger just nu i soffan hos min bror och myser. Har träffat Elsa idag, var ungefär en månad sen och det första hon gjorde när hon såg mig var att krama mig och säga fii.. :) ÅH man blir ju lycklig ända in i själen. Det enda jag vill är ju att bo nära den där lillstumpan min :)

idag har vi i alla fall haft match, seriepremiär, och jaa.. tro mig.. VINST 5-1 och ska jag vara ärlig så var det nog lite av en utklassning. FY VAD GÖTT att vara det laget som är bättre för en gång skull. Lite roligt att vara nykomlingar i serien och vinna det första man gör. Det måste ju sätta lite respekt mot dom kommande lagen. Roligt roligt :) Hoppas på fortsatt vinst ! Hade också väldigt trevlig i bussen med lite bekantskap med laget då vi gjorde lite lekar och skrev ihop sagor. Det var kul :) MEra sånt !

Har också snackat med Jelic idag, hon gör mig så glad :)
Nu ska jag fortsätta mysa med bror, får passa på när vi inte ses så ofta. Ikväll har vi dock setts, snackat om allt.. bland annat har han fått mig att förstå hur det egentligen ligger till med mormor. Ni vet jag och läkarspråk passar SÅDÄR ihop. VI har också sett rolig TV, skrattat åt gamla minnen och sett lite nostalgi med Björn Gustafsson. I mina öron är han lite uttjatad ibland. TRODDE JAG JA.. gud vad jag garva. Den karln verkar jag aldrig bli less på. Höhö

Borde nog sova snart, Lillstintan slår ju upp ögonlocken innan solen och bror tycker det är min tur. Klart man ställer upp, det är väl sånt lillasyskon är till för.

helg... eller ?

då var det snart helg, men för mig känns det konstigt. Jag jobbar kväll och har varit ledig i över en vecka. Jag blandar som ihop dagarna. Men vem har sagt att man måste vara ledig på helgen ?

Hur som helst så har det hänt lite. Jag ringde mormor igår för att fråga när jag kunde komma över (hon sover oftast mitt på dagen och jag vill inte störa ) men jag möttes av ett skippande svar att hon skulle åka in på akuten. Jag blev alldeles paff, stilla... fick inte fram mycket mer än att jag kommer och skjussar henne. Men det hade morfar redan åtagit sig. Så vi la på och jag bad henne ringa mig direkt hon visste något mer. och där stod jag. Ingen aning om hur länge det tog innan jag fick upp luren igen för att ringa till mamma och väl då bröt jag ihop. Satt i hallen länge och grät. Mamma kom tillslut och hämta mig och vi for upp till mormor. sen satt jag där, följde med henne på rönken och satt med henne på avdelningen. Enda tills hon sa att hon ville vila, då for jag hem. Jag kramade om henne och sa hur mycket jag ser upp till henne, att jag älskar henne och att hon är den bästa jag vet. sen gick jag.
Ringde mamma som hade gått ut med morfar och han bröt ihop. Han har alltså aldrig gråtit någonsin inför mamma men väl där bröt han ihop. Han berättade att mormor har gett upp. Och det är verkligen den sista alla trodde skulle ge upp. Hon har haft infarkter, cancer och alltid varit positiv fortsatt att träffa folk, dansat, åkt till Umeå utan att det har rört henne i ryggen. Men då morfar skjussade in henne igår hade hon sagt : Nu är det sista gången jag ser det här huset.

Just det får mig att känna mig så hjälplös. For dit i morse också och jag ser verkligen hru hon lyser upp då någon kommer in. Men hon är samtidigt så borta på något sätt. Då jag försöker peppa henne till något så biter det so minte på henne. Svårt att förklara men det rätta ordet är väl just hjälplös. Jag kan dock inte klandra henne för att ge upp.. efter så mycket motgångar så tror jag inte många skulle ha varit positiv. Men jag hoppas hon kommer igen, att hon har många år kvar att leva. För hon är trots allt den största förebild jag någonsin haft, den mest omtänksamma människa, den gladaste, varma, mest positiva människa.. den människan är bara borta för en stund tänker jag.. den positiva bara vilar och samlar kraft för att komma igen. Jag tror på dig mormor, du fixar det. som du alltid fixat det förut. Vi finns här allihopa och vi älskar dig! Du är familjens och hela släktens mittpunkt!

Akuten nästa

Jag pallar itne.. .åhh det får itne vara sant.
Säg bara att du ska överleva.. Jag älskar dig så otroligt mormor. Kämpa!

guten morgen

Idag mår kroppen,huvudet, öronen och halsen SÅDÄR. Hoppas det inte är feber och att halsonten går över.
För ikväll är det träning och i helgen är det match.
Nu ska jag ut i det härliga vädret och ta en liten prommenad till mormor och morfar <3

Tack och bock

För helgen brudar, länge sen jag mått så bra som jag har gjort tillsammans med er i helgen.
Verkligen TOPPEN! Ju mer jag lär känna er ju mer älskar jag er.
Önskar vi jämt kunde bo sådär, tomt nu. ursch

RÖSTA

http://www.veckorevyn.com/skrivpa/index.xml?getnames=20#comments


hem ljuva ?

Huvva så rastlös jag är och har varit idag. så tog en löptur nyss, grymt härligt. Har nu duschat och lagt upp alla shoppingkläder på sängen.. Blev endel till slut =) bara lite ledsen att vi inte hann på alla affärer,. man behöver mer än 2 dagar i sthlm för att hinna igenom allt. då man ska hinna kika ordentligt :)
Men blev iaf:
2 olika cheap monday jeans
1 lång luvtröja med dragkedja från carlings
2 långa t-shirts från Monki
1 svart bas kjol från monki
1 slapp t-shirt och 1 sjal från vero moda
1 polotröja med stor krage och 2 tjocka leggings från H&M

Så jag är ruggit nöjd.

Saknar jelic...

Tredjekvällen i södra Sverige

Det här livet skulle man fan leva jämt. Fytti hell vad man känner sig som en gud.
det som har hänt är att vi åkte tåg, vi hade tydligen bokat så vi hamnade på djurplats så där var vi tre brudar från norrland + en vovve och en tant tajta i tolv timmar. Hunden tyckte sådär om Muttan hon fick nämligen se djurets tänder. Väl framme i Stockholm åt vi lite frukost, fika på ett mysigt fik på söder innan affärerna öppnade. Blev några inköp men det blir nog fler när vi åter anländer dit på måndagmorgon.
Vi åkte senare färja över till Gotland, alltså shit. Jag var så sjukt nervös när vi just skulle få gå i land då jag visste att Jelic stod där och väntade. Tror tammetusan jag ALDRIG har blivit så glad av att se någon. Ville inte släppa men det ville då tårarna, (lämna tårkanalerna).
Nu har vi satt oss till rätta i hennes SJUKT mysiga lägenhet mitt inne i smeten. Ett hus mellan hennes och Adelsgatan och cirka en meter till alla grannar. Känns som om folk ska in i huset när dom går förbi. SÅ SJUKT MYSIGT DET ÄR här. Gamla hus, kullerstensgator och annat fint.
Igår dag gjorde vi stan här i Visby och jag hittade en jacka som jag nog kommer att införskaffa gött mos! :)
På kvällen blev det mysig middag med vin, drinkar och rock´n roll. Blev senare utgång och en fin cykelfärd. Träffade bland annat en karl vars mamma faktiskt kom från Skellefteå, tänk vad världen är liten.

Idag har vi sett film, varit förbi stan och införskaffat mer alkohol. För ikväll blir det fest igen, husfest och senare mest troligt utgång på ett annat ställe. Jaa, tro mig. Jag vill aldrig lämna stället. ÄLSKAR allt här. Tillsammans vi fyra är vi fan oslagbara! Om Jelic vägrar flytta hem till sommaren får väl vi komma efter för den där kvinnan är och kommer nog alltid vara min allra bästa vän. Huvva vad jag ÄLSKAR och därför HATAR att vara ifrån. Min andra hälft!

So long suckeerssss...

Då sticker vi och SATAN så taggade !! :D :D D:D :D :D :D allt är klart, packad och redo.
Stockholm, Visby-Gotland HERE WEEE COME.. men fram för allt. JEEEEEEEELIIICCC <3

RSS 2.0