Äggen kokar

Då blev det vinst idag, skönt som FAAAAAAAAAAAAAAN <3 Gött brudar. Känner att laget är på gång :) Tokigt kul!

Nu ska jag försöka få ner lite i väskan, har inte riktigt bestämt vad jag ska åka i än. Har dock bytt så jag får sluta tidigare så jag hinner allt jag vill imorgon så att allt finns i väskan :) Börjar bli riktigt nära nu. SHIIIIIIIIIIIIIIIT såå roligt.. jag är taggad på ALLT till och med att sitta i 12 timmar på tåget :) Gör det ju med ngra super brudar ! IHHHHH, träffa jelic.. JAG ÄR SÅÅÅ TAGGAD ! Sen göra Stockholm, åka färja jaa.. huuvva vad pengar som ska sprättas :) Farligt att lönen just är inkasserad. men vaddå :) Fick veta idag hur mkt jobb jag har fram till jag och Anna lämnar Sverige, så jag känner mig i nuläget inte orolig. Har dessutom ena härliga kollegor som ger mig lite extra tid lite titt som tätt :)

Nää, livet är bra nu. RIKTIGT bra. Det enda som saknas är att Jelic skulle finnas... ENN aning nämare. men jag menar, nu får jag ju en JÄVLIGT bra anledning att : GÖRA STOCKHOLM, Resa med underbara vänner, FESTA med underbara vänner på ett NYTT ställe, Bo i min bästa kompis lägenhet, Höra när min bästa kompisar har börjat snacka gotländska (ja, vem är inte nu en gnutta avundsjuk?) Nä, ska bli skönt att träffa dom där gotlänningarna och visa hur en riktig norrlänning låter. För det kommer då inte Rosanna att fixa.. den bruttan faller ju direkt ner i träsket för dialekter ;)

Nu  har äggen kokat klart :) ska käka lite äggvita :) SMARR :D

Dagen efter helg.

Efter en helg med fest i fredags med BF3B eller.. föredetta.. my löve <3 sen utgång och väldigt trevligt :) jag och Anna överallthaha.
Lördag blev det jobb och en desto lugnare kväll hos Kim i ursviken  med poker och annat trevligt. Snackade med Jelic och det kändes skönt att kunna säga "vi ses snart " istället för "vi hörs". Livet rullar på som det ska nu :)
I natt drömde jag dock att jag missade flyget, båten coh allt till gotland. huvva.

söndagen blev det en välförtjänad sömn, middag hemma i ursviken vilket typ inte hänt på flera månader och senare power + core aktiv. Drog sen iväg till Anna och såg Ensam mamma söker. huvva vilket mysigt program och senare en film på trean.. nostalgi !!
Påtal om Anna så fyller hon faktiskt år idag, 19 härliga år. Bara ett litet år kvar sen står du där vid porten och väntar. Grattis min kära vän :)

Håller på packa lite nu, men ska först iväg på power och spinning. sooo long :)

helgen

Idag har jag hunnit hur mycket som helst, träning i ÖVERFLÖD med bland annat power, spinning och senare cykling mellan älsbacka-erikslid-stan-älvsbacka i STORM! huvva.
Nu är jag hemma och ska duscha..
Har fått lön och jag ÄR LYCKLIG.. TROTS att jag var i Turkiet en hel vecka så fick jag ut SJUKT mycket mer än vad jag hade förväntat mig.. I LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVE !! :D
Nu ska jag springa in i duschen och njuta av hur duktig jag har varit, för ikväll blir det mindre duktig.. IKVÄLL.. Då ska strupen få smaka :)

Tyvärr är jag inte längre ledig i morgon, men pengarna rullar in som det ska.. jag säger det.. det blir väl då jag och Annzor sticker som vi får sova ut efter en fest.. tills dess.. så ska vi rocka i alla fall !!! Det som inte dödar det härdar..

Alla tjejers dröm?

Nåja, ialla fall väldigt MÅNGA är det som faller för alla bilder på kändisar och man ser hur snygga kroppar, hud dom har. Jag har totalt pladask fallit och kan sitta och titta och bara drömma mig bort efter deras kroppar.
Satt nu och kikade runt på internet och hittade det här, okej det är inte jätte mycket MEN det är faktiskt så att VEM SOM HELST kan ha sin drömkropp med rätt retuchering.
http://www.iwanexstudio.com/
HATAR det, jag vill verkligen ÄLSKA min kropp. jag SKA älska min kropp....... bara lite mer träning först..

Som fisken i vattnet ?

Jobbat och stått i idag. Har sedan blivit en riktig mört och svängt mina kroppsdelar runt i vattnet. Känner mig så JÄVULST ren för tillfället. Undrar då hur dom riktiga mörtarna ska känna sig..

Nu ska jag dra vinden genom håret och fara på lägenhetsvisning. Tjing tjong, naveltrång

Hästar

I morse vaknade jag av att mobilen vibrerade, det var jobbet som ringde, dåsig som jag kastade jag stor bena över cykelsaden och hojade iväg för införskaffning av pengar.
På eftermiddagen har jag och Anna försök fixa visum, haha. Alltså jag börjar fan bli orolig hur mycket vi kommer att bli lurade på denna resa. haha. Med engelskan och då vi är så godtrogna haha.
Nää, det ska bli SÅÅÅ JÄVLA SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT ! Fyyy vad jag längtar!!

Jag tänkte också följa upp lite hur det gick när jag red för några dagar sen. Har som börjat smälta det nu och samla in alla utrycka av det som hände. Hästen började alltså gallopera när jag satt på den i rak galopp mot några andra som var ute och red som TRO  MIG var betydligt finare och bättre på att rida än VISSA andra. FYY. jag skrek och huvva vad jag skämdes efteråt. Som tur var fick jag tillslut stop på hästen innan den var nere i diken. haha. jaa gud bevare mig väl.

Ikväll är det 1,5 timmes träning. Jag är som smått taggad på innebandyn nu. Alla har blivit så otroligt bra i vårat lag och det är så himla roligt när övningar och spelet går så sjukt bra. Då passen sitter på bladet, då alla är taggade och snackar och då Anna räddar hela tiden ;) LÖVE. Kommer bli svårt att få en plats i detta lag, i alla fall en given att spela matcherna. Jag vet dock inte hur många jag kan vara med på vilket känns skit trist.

en annan uppdatering, idag har jag ätit bra frukost, en frukt till fika och en bra lunch och middag. RUGGIT nöjd över mig själv :)

ps. taggar för fredag!!!!! :) :) :)

Positiv eller negativ?

Satt och lyssnade på radion för någon morgon sen, dom diskuterade hur mycket ens inställning och humör påverkar.
Och en tjej hon hävdade man alltid skulle tänka negativt för då blev man positivare överaskad. JAG BLEV SÅ JÄVLA FÖRBANNAD ! ALltså vad är det för jävla inställning? Jag vet, med god erfarenhet, att ALLTING går mycket bättre om man har en positiv inställning. Har många fina exempel, främst när det gäller sporten, för då blir allt så självklart vad gäller inställning.
Tillexempel om jag ska lägga en straff i innebandy och tänker att jag är king och kommer att sätta den så GÖR JAG DET ! Tänker jag istället att "fan vad bra den här målvakten är, jag har ju inte en chans" Så förösker jag ju inte ens.
Jag menar hur många av alla RIKTIGT bra idrottsmän och kvinnor har en dålig inställning eller tänker inför en match att det kommer att gå kasst.
Hon snackade även om att man inte kunde tänka positivt genom en sjukdom.Där har jag ett annat fint exmpel.
Det är om min mormor, hon har varit sjuk och då menar jag riktigt sjuk VÄLIDIGT länge.. haft x antal olika motgångar. MEEEEEEEEEEN har fixat alla !! Hon har bland annat haft cancer, hjärtat har kollapsat, hennes njurar har nu slutat fungera osv osv..
och tänka sig.. idag är hon fri från cancer, har ett hjärta som i alla fall fungerar så att hon orkar leva, och mot njurarna ska hon få börja med dialys. Hon har tillexempel legat på operationsbordet inför en operation och fått höra att det är bara några ynka procents chans att hon överlever. Hon har då tänkt positivt och fixat det.
Min mening är: INSTÄLLNING, det är fan i mig ALLT !!

Marie Byström

Har jobbat kortdag idag men var kvar och snacka rätt länge med några arbetskompisar, trevligt trevligt :)
har lagat mat, planerat veckan med Jonte och drog sen hem till mor och far :)
Morsan fyller ju faktiskt "halva- livet " idag. Om man får hoppas så att säga :) Idag är lixom dagen D !
Så var hem och umgick och försökte lägga in bilder men har då så sjukt mycket bilder på datorn så jag får inte in några mer.
SÅ SJUUUKT MYCKET MAN HAR SPARAT. Började kolla igenom.. åhh nostalgi..
Tyvärr sitter jag inte vid den datorn nu, ska försöka lägga in bilder då jag är hemma.

Så bilder kommer från Turkiet, Mammas 50års öppet hus med mera :) så håll utkik.

Nu har jag precis kommit hem från innebandyträningen. HAR SÅ SJUUUUUUUUUUUUUUK träningsvärk efter HÖR OCH HÄPNA egen träninng :D JAA jag är duktig,...........Ibland..

dagen efter dom andra.

Helgen har varit totalt fullspäckad =) utekväll fredag, hem och sova för att vakna mitt i ett kaos där vi styrde upp maten och det mesta tillslut ! Släkten, arbetskompisar och alla gamla godingar. FYY vad roligt jag har haft det. Att ha roligt tillsammans med alla nära i familjen är min passion (L) Ett stort tack till b.la Elsa, Mattias, Hanna, Daniel, Johanna, Mamma och Pappa alltså dom närmaste i familjeskaran. Men också såklart till mormor som orkade dit och som var där ett tag, vilken stjärna hon är!
Senare på kvällen träffade jag en kär vän och hade lite trevligt med henne :) Sen drog jag på hemköps fest i typ 2 timmar, riktgit trevligt faktiskt =) Dans, dans, dans stod på schemat men också härgit att lära känna och se alla även utan jobbarkläder :)
Idag har jag jobbat fram till 3, träffade Sofia och snacka ett tag sen hann jag träna och sen iväg och ätit middag hos Jonathans mor :) ritkigt god mat. Hon gör så härlig GI-mat åt mig :) Massor med grönt och fint :) OCH mjölkfritt, vilken stjärna <3

Nu sitter jag här och ser Ensam mamma söker, jag blir som alldeles varm i kroppen. Super mysigt program :)

Veckan är rätt fullspäckad och ser fram emot att vara HEL LEDIG en helg och till och med ledig fredag då det vankas inflyttningsfest/klassfest. WIIEHO ! ;) JAG LÄNGTAR <3

Helgen

Har hunnit med mycket idag då jag vaknar och är pigg halv 7. Attans att jag då inte fick börja och sluta 4 istället för att sitta på jobbet nu och äta. Är väl iväg från jobbet halv 9 istället.
Har dock hunnit med att tanka fordon PÅ TOK FÖR DYRT, hämta mors fina tårta :) packat och tränat.
Ikväll blir det trots att ELSAAAAAA (L) är hemma hos mig utgång.. HInner ju träffa henne hela dagen i morgon som tur är =) Och söndag :D eller.. just ja.. jobbar ju.. men vaddå.. hon lever ju ett tag till hoppas jag =)

Nä då var rasten slut och jag ska återgå. Men ...ses i dimman gott folk ;)

Häst

Då ska Frida följa en kär vän och testa sina kunskaper som hon lärde sig för.. låt se.. 8-9 år sen. Önska mig lycka till !

Mittenkvällen

Kom precis hem från träningen, blev att jag jobbade lite längre idag än tänkt för vi hade inventering idag. Huvva vilket slit.
Det var ngra som kom in från skolan först på deras första rast och sedan på lunchen.. jag fick kommenteren " Du har ju inte ens hunnit runt ".. En pelare.. FYYY vilket göra.. för er som inte vet så räknar man ALLT som finns i en butik.. och då verkligen ALLT. Jag fick den stora äran att ta allt godis.. ni vet då man har blandat typ "tag 3 betala för 10" så man måste först ta upp och sortera allting för att sedan räkna och för att sedan upptäcka att det fanns mer sånna under själva ställningen då man just har stoppat ner allt igen.. WIE...

Träning idag, innebandyträning. Fick en härlig feeback idag av min tränare. Är så sjukt skönt att få höra när man gör något bra!
Tänkte också utvärdera High and Low lite grann. Faktiskt riktigt oväntat svettigt. det bara rann och droppade ner på golvet. Och faktiskt riktigt roligt OCH givande. Har sjukt mycket träningsvärk i baksida lår idag och då har jag ändå tränat ett tag nu.

Johanna hörde av sig och fråga om jag skulle med och se idol hos Petra, blev skit sugen men orkar banne mig inte. Har dessutom redan börjat och jag ska slänga mig i duschen. Min väckare stod nämligen på 04.45 på grund av inventeringen i morse. 10 timmars jobb idag med totalt 30 minuters rast. Härlig kooosing :D

Ifall Maja läser det här, jag fick min veckopeng idag :) känn lugnet..

Frågan som kvarstår.. balzac fredag? jobbar till 20.15.. känns SÅDÄR..

ps. saknar JEEELIC.. kom just på att vi snart ses.. om ungefär två veckor :D:D:D WIIIE !!

Tandborste i munnen.

Nu har jag ätit frukost, läst lite blogginlägg och annat fint ! :)
Idag blir det träning på friskvårds, ska testa en ny "High and Low" Ingen aning men resension kommer väl sen då ;)
Annat som står på schemat är att fylla upp kylen, träffa den äldre generationen, vara hemmafru och även en bra kompis :)

Velpelle, kan inte bestämma mig om fredag. Balzac, eller ej ? hmm...

Måndagmorgon

Så var helgen över, en helg som inte riktigt känts som en helg om jag ska vara ärlig.
Jobbade kväll fredag och jobbade öppning-stängning både lördag och söndag ! Men det ger FIINA PENGAR :D

Hann dock med att sticka hem, vara i ursviken, få tillbaka bilen ( som nu redan är återtagen av far ) träna :)

Snackade med Jelic både fre-lörd och hon verkar ha det kanon bra, bara två veckor nu sen ses vi.. FYTTIII HELLLL vad jag längtar efter dig snygging !!!!!!!!!!!!!!!!!!


Snart ska jag iväg på friskvårds och sen blir det jobb till stäning och sen innebandy (om jag hinner). Väldigt chill vecka på jobbfronten och jag känner att jag behöver det :) Riktigt skönt att ordentligt komma igång med träningen och inte behöva löpa mellan jobb, träning, hemma på 5 sek. Ska också hinna träffa Sofia i veckan, hinna följa Malin och rida och hinna fara förbi mormor och morfar (L)  och mycket annat !

Kan dock inte bestämma mig om jag ska ut på fredag, stänger nämligen och jag antar att det inte rä så många som är sugna på att stänga istället för mig höhö.  Menmen vi får se hur det blir ! Måste fixa tårta till mor och skriva ett brev till henne ! Aja, tack för mig. HEJ !

T

Som i Torsdag :)
Idag har jag hunnit med mycket åter igen, det är Anna som lär mig att vara lite rastlös så saker blir gjort :)
Hann både jobba, klippa mig, träna och fara på hockey :) Aik-Löven. VINST SÅ KLART :)
Anna la in stöten på nå karlar.. "jag tycker inte om lakrits" .. HAHA !

Hann dock inte med att följa Malin och rida, pappsen har ju pajjat bilen så jag får väl se när jag återfår den. Hade tänkt bo hemma i helgen eftersom jag är ledig på lördag.. trodde jag ja.. nog jobbar jag hela helgen nog :P Men kanske ändå blir att fara hem så mor får rå om mig lite grann och komma hem t ill färdiglagad mat. Nog är det kanon nog :)

Annars så vankas det Tila Tiquila ikväll :) MTV 22.00 ETT MÅSTE ;)

Ledigheten..

Den varade inte länge, men jag klagar inte. Pengar behövs!

Igår var jag i alla fall ledig, så jag var på intervju men jag kände nog att det där inte är någonting för mig. Eller så ska man väl kanske inte säga förrän man har testat. Men jag kände att jag i alla fall kunde söka ifall jag nu skulle få mindre tid på hemköp i oktober. Men mest troligt så får jag som vanligt igen från oktober och tills vi sticker den 5 januari!!!!!!!!!! :D
Sen drog jag lilla mört och mellanmört och fikade, myspys :) Snackade lite skit.
Sen skulle jag och Anna hem och fixa med resan, visum, försäkring och annat. Då vi då skulle ringa vietnamnsambassad i Sverige så tänkte vi att vi kanske kunde få snacka med någon på svenska men ack. Telefonsvararen drog igång och där satt vi som frågetecken. Det var en man som pratade engleska fast på vietnamesiskt sätt. DET VAR EN OMÖJLIGHET att veta vilken siffra man skulle trycka för att komma till någon för att prata om visum. Vi ringde upp x antal gånger för att försöka höra dom nummer vi behövde men UTAN resultat. Haha, hur i helvette ska vi klara oss. Men som sagt kroppsspråket hjälper oss nog då vi möter dom öga mot öga. MEN SATAN SÅ MYCKET LURENDREJERI VI KOMMER ATT VARA MED OM! Hej hopp! Jag är då glad om vi bara kommer hem tillsammans på planet den 29 april.
På kvällen blev det träning och sen idolmys med min käraste :) aka. Anna !

Nu ska jag i alla fall iväg på jobbet. Har faktiskt bokat klippning idag. VÄLBEHÖVLIGT !

För jag otur med mig

Idag har ambulansen nämligen hämtat två personer som kolappsat på jobbet.
Första kolappsade på kundtoaletten och andra inne i affären så hon slog i bakhuvudet och handleden.
Huvva vad otäckt.
Men känn er lugna, jag och Lotta lever. Trots att vi var ensam kvar som stängde.

Ska på en intervju imorgon :) Får se om det blir ännu mer jobb :) Krisar sig lite i kassan då jag sparar hela lönen och har gjort varje månad sedan maj.

Rockar

En liten del av fredagen i bildformat <3

Då beger vi oss

Jag har nu inte träffat min bästa vän Angelica sedan den 19 augusti och jag saknar henne MER ÄN ALLT !!!
Fyy vad hon är bra. Jag fattade som aldrig att hon skulle dra, tänkte att det skulle vi fixa lätt, men det är fan inte så lätt.
Vi snackar i princip dagligen men ÄNDÅ det är INTE samma sak.
Så IDAG är jag så sjukt lycklig, dock inte riktigt lika lycklig som jag kommer vara den 2 oktober när jag får krama om den där lillkroppen igen <3 <3 <3  <3

Dagen efter helgen

Efter att inte ha planerat något inför helgen så har jag hunnit med OTROLIGT mycket :)
Fredag så var jag hos mormor och morfar, for och tränade, träffa Jojje och sen blev det en liten impuls fest :)
Och vilken jävla fest sen ;)  Taack ska ni ha alla inblandade :P
Dock skulle en annan upp och jobba hela lördagen, det gick bra til en början men då det blev ändrade planer och jag skulle stänga den där rackarns affären så sjönk min antusiasm. SATAN SÅ SLITEN JAG BLEV. 

Drog hem och hade tänkt ha en jävligt lugn kväll framför tv:n och käka fett.. så ringde min kära vän Malin och drog med mig på maskeradfest, fick vara en hårdrockslegend och gjorde SUCCÈ! Flera som kom fram och var imponerade och avundsjuk på min fina outfit. Tackar och bockar Jojje.
Någon som däremot hade den finaste utklädnaden GENOM TIDERNA var skalman. Vilken jävla stjärna !
Så idag vaknade jag upp och har precis käkat tacos :)
Ikväll blir det Hitch med GULDKLIMPEN Annie ;) och mest troligt lilla mört också. GREAAT!!

Idag

Har varit ledig idag igen, men blir jobb imorgon. Det var den ledigheten :P Men man ska inte klaga. Behöver pengarna :)
Idag har jag hunnit varit hos Mormor och Morfar.. FY VAD JAG ÄLSKAR DOM DÄR MÄNNISKORNA ! Åhhh LÖVE !


Sen träffa jag Jojje ett tag på staden, trevligt värre :)

Ikväll är jag veligare än en viss, vet som inte vad jag ska hitta på. Börjar bli allt mer taggad på att strupen ska få sig en och annan vätska.. men som sagt.. veligare än tåget.

En hälsning

Till mormor som är min FRÄMSTA förebild och som ALLTID har funnits där. DU är den bääästa personen jag någonsin mött. Allt som du gjort för mig finns det INGEN som någonsin kommer att kunna överträffa. Tänker på dig VARJE sekund. Hatar att du mår dåligt, hatar att du plågas. ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT I HELA VÄRLDEN, LÄMNA MIG INTE!

Då var det dags

För en uppdatering. Kan nästan inte minnas när jag skrev senast. Jag ÄLSKAR att läsa andras bloggar men glömmer bort min egen :P

Jaa, mycket har hänt. Jag har bland annat varit i Turkiet och firat min kära mor som fyller 50 år den 22 september. Var där med mina bröder, allas respektive + Elsa och Mamma och Pappa såklart :) DET VAR HEEEEEEEEELT UNDERBART ! Vilken gudomlig familj jag har, jag upptäcker det mer och mer ju äldre jag blir :) Vädret var så sjuuuukt varmt, över 38 i skuggan varje dag, 35 i havet och jaa.. jag vill inte ens veta vad det var i solen. Bilder kommer inom kort :)

Jag har också jobbat på hemköp en hel del, men är nu ledig FÖR FÖRSTA GÅNGEN sen.. jag vet faktiskt inte när. Studentveckan tror jag. ledig 4 dagar i rad :) GUDOMLIGT !

Det som också har hänt är att min bästa vän Angelica har styrt sin kos och är nu bosatt på Gotland, men jag och mina kära vän Rosanna ska nog mest troligt dit en vecka inom kort :) Ska boka på fredag ! Känns dock som du fortfarande är på semester. HUVVA VAD JAG SAKNAR DIG !!


Jag och Anna har också börjat om att ha "våra" vuxna utvecklingsstörda igen. Eller vi skulle egentligen börja igår, mend å hände något och då vi kom dit så sa våran arbetsgivare " MEN GUUUD, NU NÄR JAG SER ER SÅ KOMMER JAG JU PÅ ATT JAG GLÖMT ATT RINGA OCH SÄGA ATT DET BÖRJAR NÄSTA OOONSDAG... HAHHAAH"... Vi rörde inte EN MIN! Anna har missat jobb, jag hade missat två jobbtimmar och höll nu på missa min innebandyträning.

PÅtal om träning så har jag verkligen kommit igång med träningen nu :) Har tränat i princip varje dag sen jag kom hem från Turkiet förra veckan, OTROLIGT SKÖNT ! Jag har varit så sjukt stressad och mått dåligt under en längre tid på grund av SÅ MYCKET. Jag behöver verkligen ledigt, få sova ut, hinna slappna av på kvällen, träna på dagen, hinna umgås med familj och vänner och vara en GLAD FRIDA. Jag har så sjukt lätt att påverkas och på stressad och då blir jag mig inte lik. Nä huvva vad glad jag är idag :) Ska strax iväg på Spinning + Core och sen på stan och köpa lite nödvändigheter och sen följa Mamma och kolla på ett radhus, sen ´hem och hämta mer kläder, jacka osv.. börjar ju förtusan vara riktigt kallt ute! Sen blir det födelsedagsmiddag för Jennilla. kom på för någon dag sen : SHIIT HON BLIR JU 17.. Jaa huvva.

Har också blivit bjuden på Jessicas och Oscars inflyttningsfest.. HOPPAS VERKLIGEN ATT BF3B KOMMER !! HUvva vad ni gör mig lycklig ! Jag har nog ALDRIIIG haft så bra klass som sista året på gymnasiet och det märkte jag INTE MINST sista veckan. VILKEN GUDOMLIG VECKA. För att följa i Jessicas fotspår http://jka.blogg.se den klassen var och är alldeles alldeles UNDERBAR !

För att inte förglömma min GUDOMLIGA resa med "turkbrudarna" TAAAAAACK :D NI ÄR GUUULD <3


Jag har just upptäckt hur sjukt svårt det är att hinna med vänner, träning och jobb.. SJUKT svårt.. men jag ska verkligen försöka hålla fast vid mina kära vänner ! :)

RSS 2.0