Dagen före valborgs.

Har inte skrivit på ett tag nu.. varit fullt upp.
I söndags så blev det inte så mycket, sov ett tag sen for jag och träna eget på friskvårds.

Måndag så klev jag upp tidigt, trots att jag var ledig, och for och jobbade från 8 till 17 det kändes bra :)
sen får jag och träna power :) Det kändes i morse kan jag säga.

Imorse började jag jobba 7, helt frivilligt, till 16 och då for jag och körde core och sen löpmaskin och sen löpning hem. Så en genomkörare även idag. Inte länge kvar till sommaren nu så man får ligga i.
sen hinner jag nog inte träna så mycket imorgon heller..
Blir så sur.. vi ska egentligen sluta 10,35 imorgon.. MEEN neejdå.. då har dom lagt in en heldag om ELLÄRA.. jag skiter väl i det.. i alla fall då dom lägger in det på valborgs.. så då slutar vi 16 istället. SUUUUUUUUUG MIN!

Aja, nu ska jag få mitt hår slingat. Imorgon är det valborgs, vad sker för er?

26 april

Åter igen skiner solen :) gött gött ! Hoppas det håller i sig till valborgsmässoafton.

Vill bara tacka alla för igår. Jelic för att du är king på styra förfester och grilla ;)
Alla andra som var där för ett danke schön för att ni rockar FETT!
Höhö taack Ida och Ola för skjuts hem och dit och jaa.. bara tack alla man träffa på station :D

Har varit ute på hojen i styrt idag, hämtat gårdagens glömda produkter och varit och solat lite hos K en stund tillsammans med Jelic, K, R och V :) Gött mos !

Nu har jag duschat och är redo för lite barnskötande. Ikväll blire nog ursvgänget :) det är king !

Solen :)

Hände nått konstigt idag haha.. jag och Anna satt ute och solade på skolgården alldeles fridfullt med musik och solen skinandes i facet.. så kom ett gäng asyler invandrandes.. några av dom som går på skolan..
sen helt plötsligt börja dom slå varandra, slutade med att en var alldeles blodig hela ansiktet och uppslitet tygstycke på sig.
Efteråt så satt en del av gänget kvar och snacka, fattade inte ett skit..
Känns verkligen som om vi bor i Sverige.

Nog om detta, ska he mig ut i solen nu :) ÄLSKAR vädret.
Ikväll är det innebandyavslutning.. brudar, ni rockar ;)

Dagen efter kvällen före !

Gårkvällen var KANON :) Alltså NI som jobbar på hemköp är så himla roliga.
Kvällen började dock lite lustigt.. stressade som en tok ( ni som känner mig vet att jag alltid kommer i tid ) men kom dock föresent. Var inte ensam om det och maten var inte klar så det var ingen fara. Sen kom Patrik incyklandes, inte chefen utan en anställd, med gegga fulla byxorna och jackan och ett skrapsår i pannan. Då har han ju lyckats få in systemetkassen in i däcken och flygit över styret. Krossat alla flaskor och fått ett "fint" jack i armbågen. Så han skjussades in på akuten men kom tillbaka ett par stygn senare :) Ingen vill missa en hemköpsfest ;)

Sen började kalaset..
Började med kö in till kylskåpet för dricka och sen började lekarna :)

Några av bilderna, fick tyvärr ingen gruppbild så det är i princip bara hälften som är med.
Tack iaf för början på en, vad jag tror alla tror, en oförglömlig resa ;)

Jobbfest!!

Ikväll sker detta på hemköp :) jag är taggad, hade dock varit mer taggad om inte skriftliga nationella i svenska hade öppnat portarna klockan 8.30 imorgonbitti.
Är så ruggit härligt gäng där på hemköp, hoppas ni blir stammisar allihopa och köper där jämt :)
Så nu är det fest och jag är taggad :)

Same same, not different

Min ilska gå inte över. Blir så fruktansvärt förbannad när någon tar någon annans saker.
Vad ger det egentligen? Lever väl fortfarande en gnutta hopp kvar i mig att den ska bli återfunnen, men ytterst lite
Vart är världen påväg? Måste väl börja ha överfallslarm på allt man äger.
ÅHHHHHH BLIR SÅ FRUKTANSVÄRT FRUSTRERAD!!
Snälla lämna bara tillbaka den!!!!!!!!!

21 april

Godmorgon allihopa :)
Då var det måndag morgon igen och ännu en stressande vecka. Har försökt komma underfund med varför jag har så sjukt dåligt minne och kommit fram till att det måste vara all denna osynliga press jag sätter på mig själv. Jag vill göra allting perfekt och jag blir så himla stressad då. Ska hinna jobba(2 jobb för tillfället) ska iofs vara glad att jag har jobb men trots det stressigt, ska hinna plugga och göra allt i skolan, ska hinna träffa vänner och pojkvän, hinna träna och där någonstans trycka in att hinna träffa släkten... Mamma säger att jag måste börjar prioritera, att det är omöjligt att hinna med allt det här under en längre tid. Men jag måste just nu. Jagmenar..
jag kommer att ångra mig sen ifall jag missköter något av jobben (= dåliga referenser och kanske inte så bra stämning på jobbet),
jag kommer att ångra mig om jag inte sköter skolan (ifall jag vill komma in på någon bra linje och kanske är någon poäng ifrån, tänk om det är då jag kommer på att jag, om jag hade skött mig hade fått det betyget)..
jagkommer att ångra mig om jag inte träffar vänner,pojkvän och familj (det är trots allt dom som gör att jag orkar leva, så jag vill inte leva utan dom)
Jag kommer att ångra om jag inte tränar (behöver det för att ha energin och jag mår psykiskt och fysikiskt bra när jag tränar)
Så vad ska jag plocka bort?
Tänker väl på tok för mycket, men jagbehöver det.. behöver det för att planera upp så jag hinner med allt..
ska bli, på många sätt, otroligt skönt att gå ut skolan till sommaren.. ett mindre problem, och sluta på ett av jobben, då har jag två mindre platser som tar upp min tid. Skönast av allt är att slippa alla läxor som är när jag väl har kommit mig från skolan..

I alla fall så har jag inte hittat min nessesär än. Jag är till 99% säkerhet på att jag tog med mig den när jag var och tränade på friskvårds sist, då den där kvinnan började prata med mig i duschen. Jag blir så arg på mig själv då jag inte kollade ordentligt om min nessesär var där då. För tanken slog mig att jag inte hade den i väskan men jag var på tok för stressad och ville där ifrån för att hinna kolla efter. Var där igår och kollade men ingen nessesär där och ingen som hade lämnat in någon. Jag har letat igenom hela huset och båda bilarna.. INGENSTANS!! Jag blir tokig för jag har verkligen inte råd att skaffa nya saker. Äcklig är vad jag känner mig. Men jag kommer ju trots allt känna mig otroligt fin på balen då jag blir sminkad. Då har har inte haft smink på över en månad... Kommer också lukta gott och ha fint hår då jag har all deo, parfym, vax, hårsprey, smycken i min kära nessesär...
Kan som inte fatta hur någon kan ta något så personligt som en nessesär... alltså jag menar, vem vill använda en använd deo eller använt smink? Ursch!
HATAR FOLK SOM TAAAAAAAR !!!
Lämna tillbaka min nessesär och det är NUU !!

Ett problem

Min nessesär är borta? alltså helt seriöst.. hur kan man tappa bort en nessesär..
men Nej, tänk inte på mig. Det var just ingenting i den där gammrivan..
Bara allt mitt smink, alla mina gummisnoddar, klämmor, min deo och alla mina parfymer.. men nej, inga problem.
Jag har ju så mycket pengar så jag kan köpa allting nytt (?)
Nää, numera kanske ni kan kalla mig svettFrida.. det är väl så jag kommer lukta det närmaste.. halvåret..

Tackar ;)

För kvällen.. Middag med goood mat och cider :) haha, sen spårade det ju ur när vi skulle hem. Rosanna vägra skippa chipsen, både jag och Majsen vägra skippa sticka förbi hem.. haha.. sen fick vi stå i någon himla minibuyss (?) haha.. Jelic blev då mega bannad då de började sävnga med ratten hahahaha.. alltså roligt var det ju..
sen hem til jelic, dricka och spoel.. själv sitter man här så lagomt lullíg.. lär nog dröja innan jag åker i sänghalmen haha.. just nu är jag lika taggad som jag var är nedan...

nää, men som sagt.. sista riktigt lediga helgen innan sommaren så man ska väl njuta :) SAAVE TOONIGHT !
Glömde dock kameran ivkäll.. men TUUUUUSEN tack brudar =) Ni är ju GUUUUUUUUUUUUUULD :D
forever and ever you stay in my heart and i will.. hahaha. nää men sånghumör är uppe på topp =)
påtal om lyxliv (?) haha.. Anna sover gratis på hotell inatt.. lyxlirare där haha..
nää, men hoppas att ni andra har en riktig god helg =) PÖSS

Godmörrgrööön :)

Gårdagen var kanon, spel med nynning och scharader..  vi spelade tre gånger och jag vann alla treee.. wiieehoo ;)
Virvelvinden tål att nämnas haha, nää men tack för igår bruuudar :)

Ikväll blir det några andra brudar, klockan 6 är det sagt. Skulle väl vara hemligt vart vi skulle fara då, men haha.. M kunde inte riktigt hålla sig.. men lika glad är jag för det :) bara jag får umgås så :)

Nu blir det morgonprommenad innan frukost med Mor :) Skönt i den härliga morgonsolen. Vad ska ni göra en dag som denna :) ?

Tittaaaa =)

http://www.jesper.nu/filmer/WTF/4627-Frsta_dansen/

Heeelg :)

Gött mos :)
Har varit lite stressig dag idag, började med prov i historia. Alltså haha, var det ett skämt eller ? Typiskt att jag och Anna skulle göra det tillsammans när båda av oss just och pass kom ihåg att det var medeltiden det handlade om. Menmen, vi tog oss igenom det och styrde kosen vidare mot Babbsan. Där vi som vanligt, typ gjorde ingenting. betygen som hon skulle dela ut glömde hon då haha.. alltså virrigare person får man ju leta efter (?)

Sen var det ju naturen som jag drog ifrån lite tidigare, eller snarare innan filmen var slut. För vi slutade faktiskt klockan ett och då ska man få gå då :)
Rusade iväg mot hemköp där det blev att måla lite kopparledning tillsammans med Sue :) riktigt trevligt. Daniell Ådéns mamma ifall ngn ville veta ;)
sen iväg till care ute på a-torp och pröva in nå byxor, men dom var då så konstiga... haha huvva.. lever kvar på 70-talet.. höga var dom och haha huvva.. menmen, gratis är gott ?!  :P
Sen iväg på friskvårds där det blev löpning och en genomkörare i gymmet.
något underligt hände dock i duschen där en kvinna började prata med mig. Först sa hon som bara Oj, vaad brun du är?
jag: hehe.. ( ville inte riktigt ha en konversation sådär naken i duschen)
hon fortsatte att kolla mot mig och hävde fram hela sin kropp mot mig. Ingen blyg kvinna detta..
hon fortsatte snacka och slutade inte förrän jag lämnade omklädningsrummet. Märklig kvinna, men dock trevlig :) Ovanligt det där att folk börjar prata med varandra då man itne känner den andra personen. Mest är det att man tänker en sak men säger inget. Vi borde kanske prata mer än vad vi gör vi "tysta" svenskar.. Eller vad tycker ni?
Trots hennes burdusa framträdande så var hon trots allt trevlig, skönt med lite tjejer med självförtroende :)
Nu väntar jag bara på mat, pappa var då så stolt när jag klev över tröskeln så det första han sa var: Det blir rådjurssadel, jag har skjutit den själv.
hahaa, man vågar väl inte annat än säga att det är super duper gott då man ska sätta den där steken mellan tänderna :P

Ikväll blir det bruudarna :) Gammgamm gänget som vi numera kallar det. Tråkigt det där då man inte ses lika ofta. Men jag är glad för att vi håller kontakten ändå :) Riktigt härliga bruuuudss :D
Nää, men ha en riktigt bra fredagkväll för det ska jag ha :)

Solen skiner idag med

Nu är sommaren snart här, fast det kanske jag inte ska säga för högt då kommer det väl att snöa snart igen.
Nää, men vilken härlig dag det är  :) Var förbi Hemköp idag, riktigt härlig personal blir glad varje gång jag ser dom. Fick veta att det är personalfest tidag.. bjuds på mat osv :) svårt att komma på fest och vara nykter men har väl inget val då svenska nationella hägrar 8.30 onsdag morgon... visst är det väl typiskt ?I vanliga fall hade vi haft två lektioner och slutat 10.35 men nu har vi inplanerat saker på tre onsdagar framöver så vi går till 14, 16, och 15.10. Visst är det väl himla typiskt.. då man äntligen trodde att man skulle få sluta så tidigt då engelskan va över.. nää då ska vi dit iaf. Huvva.. dom kunde väl lägga det någon annan dag så vi kunde missa lite lektioner iaf :)
Åter till hemköp, riktigt kul att vara där också. Så nu ska jag verkligen försöka ta mig dit varje dag efter skolan, då får jag väl ta med mig mat och äta där som middag, sen hinna på friskvårds och sen hem och köra läxor. Det borde väl funka?
Behöver pengar ju så då får jag väl prioritera om :)

Ikväll är det innebandyträning igen, jag är taggad :) Hade tänkt löpa dit, har bara inte kommit underfund med hur jag ska få dit innebandyklubban då? Men det ska nog lösa sig :)

Jag och Jonte var och kikade på kläder åt honom till balen. Alltså huvva vad dyrt det är, men vi hitta nå läckra saker iaf :) Så det ska nog bli bra tillslut !

Idag på skolan så fick vi lyssna på två tal, alltså var dom tvugna att vara först? haha, huvva.. dom satte ribban alldeles för högt. Ruskigt bra var dom! Ska försöka skriva ihop det där talet på söndag lär dock inte komma i närheten av dom där två rackarna :)

Hur som haver, snart Fredag.. WIIE :) och helg.. vänner, träning och sova ut. EFTERLÄNGTAT ! :)

Kvällen..

Alltså dagarna går så himla fort nu, skönt men också lite panik! Riktigt skönt att sluta skolan men riktigt tråkigt att inte få hänga med klassen och alla sköna typer som man träffar i korridorerna. Frågan är ju hur många man kommer att hålla kontakten med? Man önskar ju alla.
Sen ska man ju bli vuxen nu också. Ta ansvar och börja jobba. Som tur är har jag ju den härliga förmånen att få börja på Hemköp. Är riktigt taggad på det faktiskt :) Känns som att det kommer bli ett riktigt härligt gäng som kommer att jobba där. Tackar Patrik för det :D
Det enda som suger är väl att jag inte kan börja jobba mina skift fult ut förrän 6 juni, jämfört med alla andra som börjar direkt det öppnar. Hoppas det inte gör att man kommer bort från gruppen.

Iaf har just konstaterat att jag jobbar till 20,15 midsommar, 20,15 på festivalfredagen och jobbar hela festivallördagen. Har dessutom redan köpt tvådagars men men.. haha nog löser det sig :)

En annan lustig sak är ju att jag inte har skrivit mitt PM som ska vara inne till svenskan imorgon. Har dessutom glömt alla papper på skolan, men jag har iaf skrivit så gott jag har kunnat. Men va, hur ska man skriva ett bra tal egentligen? Då det dessutom är bestämt att det ska handla om Sagor och Sanningar och att man måste ta en bild och en text ur ett häfte. Haha, jaasi. Känns som många redan har gett upp och tagit studenten. Iaf jag och Anna. haha vi glassar...
ungefär som vi glassar här i Grekland

och som vi gjorde i Thai för några år sen tillsammans



Nää, men nog har vi det bra nu nog. Ska ju inte klaga. har ju betalt resan idag.. haha, den spårar ju en aning. Från det att jag och Anna bokade resan själv så har.. nu ska vi se.. J, V, L, E, M, A, J, C anslutit sig till samma hotell. jag vet inte om det kommer att kännas som att lägga sig på vitberget då vi lägger oss vid poolen. haha.. Meeen nooog blir det bra nog :)

Lite PR för Julia Ivanssons bror och hans Band.. blivit beroende av deras låt. Texten är så jävla klockren.. gå in och lyssna och rösta på den :) Gratis att rösta och man kan dessutom vinna saker.
http://metromusicchallenge.com/site3/?takemetothe=finalisterna&finalist=b       

Jag har fått skippa lite i min planering efter en kik på budgeten igår.. men jag ska lära mig leva snålt nu :) ekonomisk tjej ska jag bli.

Goddag ! :)

Riktigt härligt väder ute idag, ruskigt skönt. Är riktigt less på vintern nu. Trodde ju att vi var påväg mot sommar och vips så kom en massa snö. Jasi haha.. såg också nå bilder för någon månad sen då det snöade på Kreta, palmera var alldeles snötäckta och tänker man på dom så ska vi väl inte klaga iaf :) Går ju mot sommar nu :)


Har varit och prövat och hämtat min balklänning idag. Riktigt nöjd känner jag mig :) Nu saknas bara ett par smycken och en väska så är allting klart :) jag gick in till min frisör och skulle fråga hur vi skulle göra med håret ochsådär.. men haha, han verkade som inte bry sig så hårt. Han skulle ringa till alla en vecka innan och fråga om man skulle ha "högt eller lågt" som han sa det.. men till sånna som mig då som inte har riktigt koll på hur jag vill ha det? hur gör han med mig när jag sitter där på baldagen som ett fån och inte har så mycket att komma med. haha, bara att hoppas på det bästa antar jag :)
Det är roligt också att de flesta ska gå, hoppas att det blir riktigt roligt där inne. Och just ja, bilen.. haha det skulle man ha haft fixat också, och biljetten på tisdag.. Alltså ingen billig tillställning det här inte ;) Nä, blir nog grannens bil tror jag. Den är gammal och fräsch, problemet är väl bara att han lär vilja köra den själv och han är som bilen gammal men inte fräsch. Tror han börjar vara 85, frågan är ju då om vi kommer fram till balen och om vi nu kommer fram ifall vi kanske kör på någon? haha, det vore ju sådär ;) Har hört att han varvar rätt friskt när han kör, frågan är ju om han lärde sig att köra så eller om han inte hör motorljudet? Nää, men gratis är gott så kan han köra så ska jag då inte tacka nej :)

Har varit på core idag också, på friskvårds. Blev ingen spinning ska ut och löpa nu istället i den härliga solen :) Sen hem och äta ett gott mellanmål :)

Godnatt!

Kom just ut ur duschen efter en riktigt härlig innebandyträning. Länge sen jag träna innebandy nu, eller tränade riktigt hårt. Den där sabla förkylningen har drabbat mig också tyvärr. Aja, åter till innebandyn var inte speciellt taggad när jag åkte till träningen. Men då jag kom dit så märkte jag hur mycket folk det var, bland annat killar. Riktigt roligt faktiskt att träna med dom då dom drar upp farten betydligt mer än vad våra träningar brukar vara i. Mer sånt ;) Laget kändes allmänt taggat idag och det gillas OTROLIGT mycket :)

Som sagt så är det inte länge kvar till sommaren nu, så nu kör jag hårt med träning, försöker också tänka på vad jag äter. Hoppas på att vara fit for fight till sommaren, återstår att se hur jag lyckas!

Är så mycket att tag i nu bara: skola, träning, jobb, vänner.. kan man inte göra veckorna längre så man hinner med allt :) eller typ mindre skoldagar och istället längre så man gjorde bort allt på skolan. Sånt vore trevligt :)

Mer pengar vore också trevligt. Om någon typ kunde skänka mig pengar så jag kan köpa dom där träningskläderna jag vill ha, en ipod och göra en tatuering så skulle jag bli otroligt glad :)

Nä, nu blir det sängen. Egentligen alldeles för sent men men... en riktigt härlig dag iaf :)
Tack för mig, Hej !

Wiiieee :)

Såådär ja, då var jag som alla andra då. Har fallit för grupptrycket..
Har läst typ tusen bloggar nu ett tag.. riktigt roligt faktiskt :)

Så nu startar jag en egen blogg..


Frida Byström var namnet, bosatt i Skellet.. Snaaaaart studenten och oj vad jag längtar, riktigt less på skolan nu. huvva tur att klassen hjälper mig genom dagarna :)
I januari 09 blir det dessutom att sticka till Thailand och dra asien runt med min härliga vän Anna :) Vi var väl sugna på Australien, Nya zeeland och Bali också men vi får se hur det blir :)
Ska bli riktigt gött. Det enda problemet är väl att man måste spara ihop en massa pengar men vi får hoppas att vi fixar det, eller vi måste fixa det !! :D
Påtal om resa så kunde vi inte hålla oss och bokade en resa nu den 19 maj till Turkiet

Har bara ett problem och det är pengarna.. har sparat mina sommarjobbspengar nu i två år men alltså dom börjar ta slut nu. Har som trott att dom alltid skulle finnas där (?) meeen iicket.. och nu börjar det vara riktigt tomt i kassan.
Vill göra så himla mycket och köpa så mycket innan sommaren. Allt med studenten, balen och alla festivaler och fester i sommar. Hur får alla pengarna att räcka till?
Nä, nu får jag ta och skriva en budget och prioritera. Annars går ju inte det här. Får väl se om den budgeten säger att jag inte kommer att se dagsljuset i sommar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0